– Ville vært fantastisk om han kom til Liverpool

Jordan Henderson sier at han gjerne ønsker seg Jude Bellingham som lagkamerat neste sesong.

Liverpools jakt på Jude Bellingham fortsetter, og mens det søndag var Steven Gerrard som var raus i sin hyllest av unggutten, har nå Jordan Henderson uttalt seg. Liverpools kaptein er tydelig på at han ønsker å ha 19-åringen som lagkamerat på klubblaget i tillegg til på landslaget, der de to har blitt gode venner. 

– Jeg ønsker bare at han skal bli en så godt spiller som mulig. Det ville selvsagt vært fantastisk om han kom til Liverpool, sier Henderson ifølge The Times.

– Hen han må gjøre det som er rett for han, og alle klubber du kan tenke deg vil nok ønske å signere ham. Han må tenke på det som er best for karrieren. Men det er en heldig klubb som kommer til å ende opp med å hente ham, enten det er et år eller to til, og det blir en heldig klubb, sier han.

Hylles

Liverpools meritterte kaptein blir stadig overrasket over det Bellingham leverer. 

– Jeg kan knapt tro på alderen hans med tanke på hvor moden han er både på og utenfor banen, i gymmet, på trening, i restitusjon. Han er dedikert til fotballen. 

– Han er en spesiell spiller, men jeg har sagt før at vi må være forsiktige med å legge for mye press på ham, og heller bare la han spille sin fotball. Du kan se hva han gjør for Dortmund og England.

– Hver gang han tar på seg en England-drakt så blir han bedre og bedre. Det er alltid noe han kan bli bedre på, og han er bare 19, men med det grunnlaget kan han nå så langt som mulig. 

Klopp vil ha Bellingham

The Times skriver videre at Jürgen Klopp ser på Bellingham som en spiller som kan bidra til å forvandle Liverpools midtbane inn mot neste sesong, når de røde ser ut til å miste minst to spillere i lagdelen. 

Liverpool får imidlertid kamp av Manchester City, Real Madrid, Chelsea og kanskje flere om unggutten som verdsettes til godt over 100 millioner pund. 

Avisen skriver videre at de røde også vurderer Chelseas Mason Mount i sommer, noe vi har sett bli rapportert flere steder de siste månedene.