Se høydepunkter fra lørdagens Premier League-kamper:Flere gode resultater for Liverpool i 16-runden

Chelseas grusomme form fortsetter, og Tottenham ga fra seg poeng mot Bournemouth i sluttminuttene.

Du kan se høydepunktene fra kampene etter hvert som de legges ut nedover i saken.

Aston Villa - Newcastle 3-0 (1-0)

Mål: Jacob Ramsey (11), Ollie Watkins (64, 83)

Dagens første Premier League-kamp ble spilt på Villa Park da Unai Emerys menn tok imot Newcastle. En viktig kamp for Liverpool, som håpet på at Newcastle skulle gå på en bananskall. Det gjorde dem, og utover i kampen ble det tydeligere og tydeligere at hjemmelaget ønsket det mer i ettermiddag.

Aston Villa tok dermed sin femte strake seier i Premier League, og plasserer seg på en sjetteplass, seks poeng foran Klopp og co. Det må nevnes at Villa har spilt to kamper mer. Newcastle blir, enn så lenge, stående på en tredjeplass, 12 poeng ned til Liverpool, med en kamp mer spilt.

Chelsea - Brighton 1-2 (1-1)

Mål: Conor Gallagher (13), Danny Welbeck (42), Julio Encisco (70)

Liverpool-linkede Conor Gallagher åpnet scoringsballet på Stamford Bridge i ettermiddag, men det var ingen tvil om hvor poengene skulle utover i kampen. Brighton spilte til tider rundt et umotivert Chelsea-lag, og tok med seg tre sterke poeng fra London.

Brighton fortsetter å imponere, og holder seg inne i topp 7-diskusjonen. Sørskystklubben har et fem poengs forsprang på Liverpool, med like mange kamper spilt. Chelseas sesong er så godt som over. Lampards lag blir liggende på 11. plass med 39 poeng. 

Everton - Fulham 1-3 (1-1)

Mål: Harrison Reed (22), Dwight McNeil (35), Harry Wilson (51), Daniel James (68)

Evertons store mulighet til å karre seg ut av nedrykkskampen ender i et skuffende og stygt tap. Sean Dyches menn ser ut til å måtte kjempe til siste slutt for å holde seg i Premier League denne sesongen. Tidligere Liverpool-ving Harry Wilson scoret for bortelaget.

Fulhams tre poeng på Goodison Park sender London-klubben helt opp i ryggen på Liverpool. De hvitkledde står fremdeles på en 10. plass, to poeng bak de røde.

Southampton - Crystal Palace 0-2 (0-0)

Mål: Eberechi Eze (54, 68)

Crystal Palace tar en ny knallsterk seier borte mot Southampton i ettermiddag, og det kan virke som Roy Hodgson er i ferd med å sikre ørnene en ny sesong i Englands øverste divisjon.

To mål i andreomgang av kantspillere Eberechi Eze sender Palace opp på 36 poeng, tre poeng bak Chelsea. Southampton blir liggende på jumboplass, fire poeng opp til trygg grunn.

Wolverhampton - Brentford 2-0 (1-0)

Mål: Diego Costa (27), Hwang Hee-Chan (69)

Wolverhampton gjør som Crystal Palace og tar et stort steg mot fornyet Premier League-kontrakt inn mot neste sesong. Diego Costas første ligamål i Wolves-drakt sendte hjemmelaget til pause med ledelse, før Hwan Hee-Chan punkterte kampen midtveis i andre omgang.

Det er gode nyheter for Liverpool, som kunne blitt passert av Brentford med et annet resultat i ettermiddag. London-klubben blir liggende på en 9. plass, et poeng bak de røde.

Tottenham - Bournemouth 2-3 (1-1)

Mål: Son Hueng-Min (14), Matias Vina (38), Dominic Solanke (51), Arnaud Danjuma (88), Dango Ouattara (90+5)

Tottenham går på sitt første tap på fem kamper, og det kommer hjemme mot Bournemouth! Stellinis menn ledet kampen før bortelaget utlignet like før pause. I den andre omgangen scoret først tidligere Liverpool-spiller Dominic Solanke før innlånte Danjuma utlignet igjen for hjemmelaget like før slutt.

Det avgjørende øyeblikket kom langt inne på overtiden da Dango Ouattara satte inn vinnermålet for Bournemouth, som tar et langt steg ut av den jevne bunnstriden. Dagens resultatet på Tottenham Hotspur Stadium er også gode nyheter for Liverpool, som potensielt kan ende opp bare tre poeng bak dem om de to kampene til gode vinnes. Lagene møtes også på Anfield den 30. april.

Manchester City - Leicester 3-1 (3-0)

Mål: John Stones (5), Erling Haaland (13, 25), Kelechi Iheanacho (75)

De lyseblå fra Manchester fortsetter å legge press på Arsenal i toppen av Premier League, og i hovedrollen står en nordmann ved navn Erling Haaland. City-spissen scoret lørdag sitt 31. og 32. mål og tangerte dermed Salahs målrekord fra 17/18-sesongen.

Det har lenge sett ut som et two-horse race i toppen av Premier League, og det kan se ut som spenningen vil vedvare. Leicester fortsetter sin grusomme form, tross ny treneransettelse. Revene ligger på en 19. plass og begynner for alvor å se ut som et nedrykkslag.