Blair-dobbel da U21-laget dominerte

Liverpool U21 tok en overbevisende seier i sesongens siste bortekamp.

Fulham U21 - Liverpool U21 0-4 (0-2): Liverpools U21-lag har hatt en bra sesong, og i den nest siste serierunden ble det en overlegen seier borte mot Fulham i Premier League 2.

Angrepsspiller Harvey Blair sørget for en drømmestart for de røde etter bare tre minutter, før samme mann doblet ledelsen like før pause. James Norris og Layton Stewart stod for de målgivende pasningene.

To mål skulle det også bli etter hvilen. Først scoret Fulham selvmål, før Tom Hill, som har vært ute med skade store deler av sesongen, fikk legge på til 4-0 på overtid.

Ben Doak og Rhys Williams var blant de som startet for de røde, og det samme gjorde Marcelo Pitaluga, målvakten som har vært på utlån i Macclesfield FC denne sesongen.

Seieren fører Liverpool opp på andreplass i Premier League 2 med én serierunde igjen, 13 poeng bak den suverene seriemesteren Manchester City.