– Det han sa til meg var ikke greit

Feiden mellom Jürgen Klopp og dommer Paul Tierney fortsetter.

Dommer Paul Tierney havnet nok en gang i søkelyset etter en kamp mellom Liverpool og Tottenham. Han er dommeren Liverpool har hatt flest ganger i Premier League denne sesongen, og er som vi vet ikke Jürgen Klopp sin favoritt. 

Etter bortekampen mot Tottenham forrige sesong uttalte Klopp «jeg har ikke noen problem med noen andre dommere, bare deg» da han konfronterte Tierney etter kampslutt. Etter søndagens 4-3-thriller på Anfield fortsetter forholdet mellom de to å surne.

– Vi har vår historie med Tierney, og jeg vet ikke hva han har imot oss. Han har sagt at det ikke er noen problemer, men det kan ikke være sant. Måten han ser på meg, jeg skjønner det ikke, sa Klopp til Sky Sports etter kampen. 

Derfor ble ikke Skipp utvist

Derfor ble ikke Skipp utvist

Tottenham slapp å bli redusert til ti mann etter Oliver Skipp sin stempling.

Scouserne dro lasset i en ellevill kamp på Anfield

Spillerbørs og folkebørs: Scouserne dro lasset i en ellevill kamp på Anfield

Liverpool herjet, kollapset og avgjorde på slutten. I regien var scouserne i laget!

Kommentar 30.apr 19:29

Manageren reagerte spesielt på at Tierney valgte å blåse frispark mot Mohamed Salah i en situasjon like før Tottenham utliknet til 3-3. Da de røde svarte med å gå opp i 4-3, valgte Klopp å feire i retning fjerdedommer John Brooks. Tyskeren fikk gult kort i situasjonen og pådro seg også en mulig strekk. 

– Feiringen min var unødvendig og det er greit, men det han (Tierney) sa til meg da han ga det gule kortet er ikke greit, sa Klopp.

Liverpool-manageren ønsket ikke å utdype hva det var Tierney sa, men uttrykte frustrasjon over at dommerne i England aldri blir bedt om å forklare sine avgjørelser.

Her kan du se Klopp utdype hva han mente på pressekonferansen etter kamp: 

Mason også forbannet

Det var ikke bare Klopp og Liverpool som var misfornøyd med Tierney denne ettermiddagen. Tottenhams midlertidige manager Ryan Mason sa etter kampslutt at Tierney avgjorde kampen i Liverpools favør da han lot Diogo Jota slippe unna med gult kort etter at han traff ansiktet til Oliver Skipp med knottene.

– Det er det klareste røde kortet du kan se på en fotballbane. Jeg trenger en forklaring. Det var farefullt spill. Skipp måtte sys, og Jota scoret målet da han ikke skulle vært på banen. Det avgjorde kampen, sa Mason etter kampen.

Jota sa på sin side at han var takknemlig for at dommer forstod at det var et uhell, og han påpekte også at Skipp bøyde hodet ned noe i samme situasjon. 

Skipp var for øvrig involvert i en annen omdiskutert situasjon i første omgang, da han kom med en stygg stempling på Luis Diaz. Da valgte Tierney å vinke spillet videre, og VAR lot også situasjonen gå.

Se høydepunktene fra den ville kampen på Anfield

Se høydepunktene fra den ville kampen på Anfield

Se høydepunktene fra 4-3-seieren over Tottenham.