Laget er klart: Diaz starter for første gang siden oktober

Her er Jürgen Klopps utvalgte mot Tottenham.

Liverpool har funnet formen, og det har de blant annet gjort takket være en stabil lagoppstilling der det bare har vært én endring på de siste tre kampene. Det var Joel Matip, som kom inn for Ibrahima Konaté mot West Ham og takket for tilliten ved å bli matchvinner. 

Når Tottenham gjester Anfield søndag ettermiddag er en uthvilt Konaté tilbake i laget, og danner midtstopperpar sammen med Virgil van Dijk.

Vi merker oss også at Jordan Henderson er ute av laget, men det er ikke Thiago som kommer inn. Harvey Elliott er tilbake fra start, og spiller på midtbanen sammen med Fabinho og Curtis Jones. Thiago er ikke i troppen, så det kan tyde på at det ikke var uten grunn at han ikke var å se på fredagens treningsbilder.

Den mest spennende endringen finner vi imidlertid i angrepsrekken, for der er det duket for Luis Diaz fra start for første gang siden oktober. Colombianeren har trent godt i flere uker og var pigg da han kom inn mot West Ham på onsdag. Nå blir det gøy å se hva han har å by på når han spiller fra start!

Hos motstander Tottenham er det ingen store overraskelser, og den farlige trioen Kulusevski, Kane og Son starter på topp.

Lagene

Liverpool: Alisson - Trent Alexander-Arnold, Ibrahima Konaté, Virgil van Dijk, Andy Robertson - Harvey Elliott, Fabinho, Curtis Jones - Mohamed Salah, Cody Gakpo, Luis Diaz.
Innbyttere: Caoimhin Kelleher, Joe Gomez, James Milner, Jordan Henderson, Diogo Jota, Kostas Tsimikas, Darwin Nunez, Fabio Carvalho, Joel Matip.

Tottenham: Forster - Porro, Romero, Dier, Davies, Perisic - Højbjerg, Skipp - Kulusevski, Kane, Son.
Innbyttere: Austin, Sanchez, Tanganga, Lenglet, Sarr, Devine, Lucas, Danjuma, Richarlison.