U18: Figueroa scoret hat-trick på en halvtime mot Wolves

16-åringen scoret alle målene for U18 mot Wolves lørdag.

Der det var dårlige nyheter i Manchester, var det større Liverpool-glede på akademiet 1. april.

2007-modellen Keyrol, sønn av den tidligere Premier League-profilen Maynor Figueroa, satte den første bak Wolves-keeper Stan Amos alt etter 17 minutter.

Spissen fikk ballen fra Jayden Danns og lot seg ikke be to ganger.

Scouser Michael Laffey skulle være neste servitør. Hjørnesparket etter 21 minutter landet på hodet til Figueroa og 2-0.

Hat-tricket var et faktum da Amos tabbet seg ut etter 29 minutter. Med andre ord litt av dag i U18 Premier League North, hvor Marc Bridge-Wilkinson egentlig kan være skuffet over at de røde ikke scoret mer.

Rett over i andre omgang ble gjestenes midtstopper Testimony Igbinoghene utvist, og oppgjøret var avgjort.