Fikk juling av tabelljumboen

Stor nedtur for Liverpool FC Women lørdag.

Leicester Women - Liverpool FC Women 4-0 (2-0): Liverpool kom inn til bortekampen mot Leicester i god form, med to seiere og to uavgjort på de fire foregående kampene. I potten lå muligheten til matematisk å sikre plassen i neste års Women's Super League, men i stedet ble det et realt mageplask mot laget som startet dagen på bunnen av tabellen.

For de rødes del ble kampen ødelagt allerede i første omgang, da vertene scoret to ganger. I andre omgang klarte aldri Matt Beard sitt lag å få inn en redusering, og i stedet la Leicester på til 3-0 tidlig og 4-0 like før slutt.

Til tross for dagens tap står ikke Liverpool i umiddelbar fare for å rykke ned. Med fire kamper igjen av sesongen er det fremdeles åtte poeng ned til Reading under streken, og fire lag ligger også mellom de to.

Liverpool har imidlertid et svært tøft program i de fire siste kampene, når topplagene Chelsea, Manchester City, Aston Villa og Manchester United venter. Det skal dermed bli vanskelig å plukke så mye mer enn de 19 poengene som er hentet på 18 kamper til nå.