De utlånte: Flere av de utlånte kjemper om opprykk

Spennende sesongavslutning for Liverpools utlånte spillere.

Tyler Morton spilte 88 minutter da Blackburn ga bort seieren på overtid i bortekampen mot Preston. Med seier kunne Morton og co inntatt playoff om opprykk, men de får en ny mulighet når de skal spille hengekamp mot seriemester Burnley i midtuken. 

Conor Bradley spilte hele kampen da Bolton slo Shrewsbury 1-0 og tok et stort steg mot opprykksplayoff. De er nå nummer fem i League One. Litt lenger ned på tabellen fikk Jarell Quansah en drøy halvtime som innbytter for Bristol Rovers da de tapte 2-0 borte mot Port Vale.

I League Two kjemper Stockport County om opprykk, men målvakt Vitezslav Jaros må se begivenhetene fra benken da han mistet plassen i laget på grunn av en skade midtveis i sesongen. 

Jack Bearne var ubenyttet reserve da Kidderminster Harriers slo Southport 3-1 i National League North, mens Fidel O'Rourke ikke var involvert i det målløse oppgjøret mellom Halifax Town og Dag & Red i National League.

I Skottland fortsetter Aberdeen sin fine form, og Leighton Clarkson spilte hele kampen da selveste Rangers ble slått 2-0 i helgen. Midtbanespilleren slo målgivende på 2-0. Luke Chambers spilte hele kampen da Kilmarnock slo St. Mirren 2-0 på bortebane.

Sepp van den Berg var tilbake på benken og i sin første kamptropp siden oktober etter langtidsskaden for Schalke i helgen. De tapte 4-0 borte mot Freiburg og står i fare for å rykke ned til 2. Bundesliga.