– Ibou kunne ha spilt

Ibrahima Konaté ble hvilt mot West Ham.

Jürgen Klopp sa på tirsdagens pressekonferanse at Ibrahima Konaté måtte undersøkes nærmere før kampen mot West Ham etter at han har stått over noen treningsøkter de siste ukene. 

Manageren la til at han var positiv til at franskmannen skulle bli klar, men da lagoppstillingen kom var det Joel Matip som startet i midtforsvaret sammen med Virgil van Dijk. Etter kampen forklarte Klopp på pressekonferansen at Konaté ble hvilt. 

– Ibou kunne ha spilt. Han er ikke skadet, men de siste to-tre ukene har han alltid hatt behov for en eller to dager med hvile etter kamp. Derfor tenkte jeg at dette var en anledning der han kan få hvile skikkelig slik at han ikke blir skadet. Derfor lot vi han være igjen hjemme i kveld, sa Klopp.

Konaté har gjort en viktig jobb som dekning på Liverpools høyreside etter at Trent Alexander-Arnolds posisjon har blitt justert når laget har ballen, men heldigvis viste også Matip seg som kapabel til å gjøre den jobben, i tillegg til å bli matchvinner på London Stadium. 

Dermed blir det en kamp mellom de to når det kommer til hvem som skal starte mot Tottenham på Anfield søndag ettermiddag.

Dødballer har blitt et varemerke - og nå lever håpet om topp 4!

Kampkommentar West Ham - Liverpool:Dødballer har blitt et varemerke - og nå lever håpet om topp 4!

Jürgen Klopps taktikkendring i samspill med knallgodt pasningsspill resulterte i Liverpools tredje strake seier. Her er vår kommentar fra kampen.

Kommentar 26.apr 23:42
Trent fortsatte å levere i sin nye rolle, og to av forsvarskollegene ville også være med på leken

Spillerbørs og folkebørsTrent fortsatte å levere i sin nye rolle, og to av forsvarskollegene ville også være med på leken

Trent Alexander-Arnold stortrives i sin nye rolle, og bidro med en ny målgivende. Andy Robertson slo gode cornere, og fikk også en målgivende. Mens Konaté-erstatter Joel Matip ble den store helten med sin susende heading som sikret alle tre poengene.

Kommentar 26.apr 22:41