Innbytter Young tomålsscorer da U18 knuste Newcastle i nordøst

Liverpool U18 imponerte med storspill på bortebane.

NEWCASTLE U18 - LIVERPOOL U18 0-4: Liverpool U18 spilte bortekamp i Newcastle tirsdag, og imponerte stort i den sterke vinden i nordøst.

Jayden Danns sendte gjestene i føringen med en kraftfull heading etter 37 minutter, da han stanget James McConnells corner i mål. Dette ble det eneste målet i første omgang, men etter pause satte de røde inn tre til.

2-0 kom etter 74 minutter, da Lewis Koumas kom seg gjennom og la ballen til innbytter Ranel Young, som doblet ledelsen etter bare et minutt på banen.

Bare to minutter senere lå den tredje ballen i nota bak Newcastle-keeperen, da Afolami Onanuga satte ballen i mål fra en posisjon inne i feltet.

Liverpools fjerde mål kom i det 84. minutt, og hvilken flott scoring det var! En fantastisk kontring endte med at innbytter Elijah Gift fant en annen innbytter, Young, inne i feltet. Han skrudde ballen i krysset, og ble dermed tomålsscorer.

Liverpools lag: Hewitson, Davidson, Gyimah, Pitt, Samuels, McConnell, Figueroa (Young 73), Onanuga, Koumas, Kelly (Pennington 83), Danns (Gift 83)

Reserver: Misciur, Hayes-Green