Klopp fikk nye spørsmål om Milners kontraktssituasjon

James Milner har så langt ikke skrevet under på en ny avtale.

At Liverpool kommer til å miste Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain gratis til sommeren har virket klart lenge – men det er også en tredje midtbanespiller som er på utgående kontrakt. James Milner skrev under på en ny ettårskontrakt med redusert lønn i juni i fjor, og så langt har ikke partene kommet til enighet om en ny avtale.

Ifølge en rapport i The Athletic fra mars har de heller ikke vært i forhandlinger den siste tiden. Ian Doyle i Liverpool Echo skrev denne uken at det virket «mer og mer sannsynlig» at veteranen på 37 år er inne i sin siste sesong i helrødt.

På den lukkede delen av Jürgen Klopps pressekonferanse før lørdagens kamp mot Nottingham Forest fikk manageren spørsmål om Milners situasjon.

Ingenting å melde

Klopp hadde ikke noe å komme med da spørsmålet kom fra journalistene.

– Nei. Frem til vi har noe vi skal si om det, er det ikke noe å si. Når enn det vil bli, sier Klopp.

Manageren selv skal ha ønske om at Milner blir værende.