Klopp gjør ingen endringer fra laget som knuste Leeds

Disse starter på Anfield.

Liverpool har vist stor fremgang i andreomgangen mot Arsenal og storseieren over Leeds United sist – så nå er det slik at en igjen gleder seg til å se de røde spille.

Jürgen Klopp har mange valgalternativer, spesielt offensivt, selv om han nå mister Roberto Firmino i minst de tre neste kampene på grunn av en muskelskade. Luis Diaz er på vei tilbake og vil få flere og flere minutter utover våren.

Manageren velger samme lag som i storseieren mot Leeds United. Da får Curtis Jones en ny mulighet på midtbanen, og kan bygge videre på den gode kampen sist. Thiago Alcantara plasseres på benken.

Det betyr at Darwin Nunez også starter på benken, for fjerde gang på de siste fem kampene. Det var tema på pressekonferansen før kampen, der han sa at uruguayaneren utvilsomt kom til å starte kamper igjen den neste tiden – men ikke her.

For Forest merker vi oss at Steve Cooper bruker to tidligere Liverpool-spillere. Det er Neco Williams og Taiwo Awoniyi, som begge returnerer til sin gamle hjemmebane – selv om Awoniyi aldri fikk noen kamper for de røde på sine mange år som Liverpool-spiller.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Jones, Salah, Jota, Gakpo

Benken: Kelleher, Gomez, Thiago, Milner, Elliott, Tsimikas, Diaz, Nunez, Matip.

Nottingham Forest: Navas, Felipe, Niakhate, McKenna, Williams, Mangala, Danilo, Lodi, Freuler, Gibbs-White, Awoniyi.

Benken: Hennessey, Worrall, Lingard, Toffolo, Surridge, Johnson, Dennis, Ayew, Hammond

Liverpool - Nottingham Forest har avspark kl. 16.00, og vises på Viaplay og TV3+.