Kollapset etter drømmestart

U18-laget tok ledelsen tidlig, men klarte ikke holde på den borte mot Derby.

Derby U18 - Liverpool U18 5-2 (2-1): Etter tre strake seiere i Premier League U18 gikk Liverpool på en smell på bortebane mot Derby tirsdag kveld.

Målkongen Lewis Koumas ga de røde ledelsen 1-0 allerede før tre minutter var spilt, men det skulle vise seg å være vanskelig å holde på ledelsen.

Hjemmelaget snudde til 2-1 før pause og la på til 3-1 ti minutter ut i andre omgang.

James McConnell reduserte på straffespark for Liverpool da 58 minutter var spilt, men i stedet for en opphenting endte det til slutt med at Derby punkterte kampen.

To scoringer på overtid sørget for at det endte med 5-2. Liverpool forblir med dette resultatet på sjetteplass på tabellen.