Konate og Alisson deltok på lørdagens trening

Duoen ser ut til å bli spilleklar før mandagens kamp på Elland Road.

De gode nyhetene fra skadebenken fortsetter å strømme inn for Jürgen Klopp og Liverpool. Ibrahima Konate og Alisson virker begge å bli klar til møtet med Leeds. Det viser ferske bilder fra dagens trening i Kirkby. 

Under gårsdagens pressekonferanse kunne Klopp fortelle om småproblemer for duoen i opptakten til mandagens kamp.

– Vi har hatt noen problemer denne uken. Ibou (Konaté) kunne ikke trene på to dager, men bør være tilbake i dag forhåpentligvis, sa Klopp.

– Alisson trente ikke på to dager, men kan være tilbake i dag og trene individuelt. Vi har hatt litt sykdom, noen smeller og problemer, og forhåpentligvis får vi ikke flere.

Både Konate og Alisson ble observert på treningsfeltet sammen med resten av troppen i forbindelse med en markering av Hillsborough-tragedien.

Ifølge This Is Anfield skal det ikke være snakk om noen uventede fravær. Luis Diaz var til stede sammen resten av angrepsspillerne. Det er en stund siden Klopp hadde så mange å velge mellom i det fremste leddet!

Thiago, som kom inn fra benken mot Arsenal, var også på plass. Naby Keita er fremdeles skadet etter landslagssamling. Langtidsskadde Stefan Bajcetic og Calvin Ramsay var naturligvis heller ikke til stede.

Dette er 31-mannstroppen som trente på Kirkby lørdag:

Keepere: Alisson, Kelleher, Adrian, Davies, Mrozek, Ojrzynski

Forsvarere: Van Dijk, Konate, Gomez, Matip, Phillips, Williams, Alexander-Arnold, Robertson, Tsimikas

Midtbanespillere: Thiago, Fabinho, Henderson, Elliott, Jones, Milner, Oxlade-Chamberlain, Arthur

Angrepsspillere: Salah, Nunez, Gakpo, Diaz, Jota, Firmino, Doak, Carvalho

Liverpool møter Leeds på Elland Road mandag 21.00. Kampen sendes på V Sport PL.