Møtte eierne på et hotell i London

Etter kampen mot West Ham avslørte Jürgen Klopp at han hadde hatt et møte med Liverpool-eier John W Henry ett døgn før kampen.

Klubbeier John W Henry var på tribunen for første under en Liverpool-kamp siden 9-0-seieren over Bournemouth i august, da han satt ringside på London Stadium sammen med klubbens daglige leder, Billy Hogan.

Etter 2-1-seieren i London avslørte Jürgen Klopp at han hadde et møte med Henry kvelden på et hotell i London kvelden før kampen. 

Det har vært en vanskelig sesong for Anfield-klubben, og i sommer forventes det at troppen må styrkes betraktelig. Spesielt gjelder dette på midtbanen.

Liverpools eiere, FSG, har presset på seg til å hoste opp pengene som kreves for at Jürgen Klopp skal få fornyet denne lagdelen, og presset økte ytterligere etter det ble kjent at Liverpool-ledelsen hadde kastet kortene i forsøket på å sikre seg Jude Bellingham. Borussia Dortmund-stjernen ble rett og slett for dyr for Liverpools eiere.

– Jeg visste han kom hit

– Vi har allerede hatt samtaler. Vi møtte hverandre på hotellet i går kveld, og hadde en samtale. Jeg visste han kom hit, sa Jürgen Klopp på pressekonferansen etter kampen på London Stadium.

Det er ikke tvil om at seieren over West Ham var viktig for de røde med tanke på å få europacupspill neste sesong. Dette var Liverpools tredje seier på rad for bare andre gang denne sesongen. De røde ligger nå på sjetteplass i Premier League, bare seks poeng bak Newcastle og Manchester United på tredje- og fjerdeplass. Disse to lagene skal i aksjon i kveld. 

Liverpool har imidlertid spilt to kamper mer enn Manchester United og en kamp mer enn Newcastle.

«Jürgen Klopp har funnet opp Trent Alexander-Arnold 2.0»

Dette skriver avisene:«Jürgen Klopp har funnet opp Trent Alexander-Arnold 2.0»

The Guardian er imponert over hvordan Trent Alexander-Arnold løser sin nye rolle, men etter 2-1 over West Ham er det situasjonen der Thiago landet på ballen med hånden i det 89. minutt som har fått mest oppmerksomhet i engelske aviser.

Innsikt 27.apr 18:01
– Det lyser arroganse av ham – men på en god måte. Han oser av selvtillit nå

– Det lyser arroganse av ham – men på en god måte. Han oser av selvtillit nå

PODCAST: Selvtilliten er tilbake i hele laget, og det samme er gegenpresset. Men det er én spiller som skinner ekstra om dagen.

Podcast 27.apr 16:23