Nå er datoen klar for når terminlisten kommer

Det er bare å rydde klar kalenderen.

«Ja, det blir 38 kamper og ja alle lag skal møtes to ganger» er kanskje det noen tenker, men for andre er datoen for når terminlisten kommer en viktig dag. Ikke minst dersom det skal planlegges rundt, enten det er tur eller andre ting som må vike for akkurat den og den kampen i løpet av sesongen.

På torsdagens Premier League-møte ble klubbene enig om at datoen for når terminlisten kommer for 2023/24-sesongen er kl. 10.00 norsk tid, torsdag 15. juni. Det melder Premier League

Da kommer datoen for samtlige 380 kamper, men datoene er bare et utgangspunkt, før TV-selskapene skal velge sine kamper og det kommer flyttinger.

Neste sesong skal Liverpool også ta hele 61 000 tilskuere, når nye Anfield Road End står klar!

Vinterpause neste sesong

Datoen for første serierunde er satt til lørdag 12. august, mens den siste runden kommer søndag 19. mai, da alle kamper skal spilles samtidig. En senere start og tidligere avslutning enn på årets sesong.

Med start 12. august vil det være 76 dager mellom 2022/23-sesongen og starten på 2023/24. 2023/24-sesongen vil bestå av 34 helger, tre midtukerunder (før flytting av kamper etter utsettelser også kommer inn på midtuke), og én runde på Bank Holiday.

I 2023/24-sesongen skal lag slippe å spille to kamper på 48 timer i juleprogrammet, og det er også satt opp en vinterpause mellom 13. og 20. januar. I den perioden vil Mohamed Salah forøvrig være i Elfenbenskysten for å spille Afrikamesterskapet. Det går fra 13. januar til 11. februar, men betyr i alle fall at han kanskje mister litt færre kamper enn tidligere antatt.