LFC WomenSnudde til seier og klatret på tabellen

Det ble etterhvert en veldig fin dag for Matt Beard sitt lag på Prenton Park.

Liverpool FC Women - Brighton 2-1

Søndag var Liverpool FC Women i aksjon på Prenton Park, da Brighton var på besøk. Brighton er nummer ti i FA Women’s Super League, og er et lag de røde burde kunne slå.

Det gjorde de også - til slutt!

Det var gjestene fra sørkysten som tok ledelsen ved norske Elisabeth Terland fra Nærbø, som scoret et flott mål fra distanse. De røde hadde noen gode muligheter til å utligne, uten at de klarte det før sidebyttet, skriver Liverpoolfc.com i sin kamprapport

De røde slo tilbake med en god andreomgang, da Ceri Holland utlignet etter forarbeid av Shanice van de Sanden. Avslutningen gikk i en bue bort i lengste hjørnet av Brighton-målet. Like etter var Missy Bo Kearns nær ved å gi de røde ledelsen, men Brightons keeper gjorde en god redning.

Med 20 minutter igjen på klokka scoret Holland sitt andre mål fra spiss vinkel etter forarbeid av Jasmine Matthews. Brighton hadde en stor sjanse helt på slutten, men Liverpool holdt unna og tok alle tre poengene.

Siden West Ham ble knust av Manchester City søndag kveld, betyr det at de røde klatrer forbi «the Hammers» på tabellen og opp på sjuendeplass. Målsetningen for sesongen har vært å beholde plassen, og det klarer Beards lag med glans.

Liverpool FC Women: Laws, Koivisto, Robe, Matthews, Hinds, Kearns (Lundgaard, 84), Nagano, Holland, Van de Sanden (Roberts, 63), Dowie (Lawley, 71), Stengel.

Ubrukte reserver: Cumings, Kirby, Silcock, Taylor.