Spillerne i perlehumør - men ingen tegn til Konaté på onsdagens treningsbilder

Liverpool FC har delt bilder fra onsdagens treningsøkt.

Jürgen Klopp kunne etter seieren over Leeds fortelle at det hadde vært meget høy kvalitet på treningene i forrige uke, og ut fra bildene som har dukket opp av onsdagens ettermiddagsøkt på AXA Training Centre i Kirkby, ser det ut som humøret og fotballgleden er på topp hos spillerne. 

Det som kan gi en ørliten grunn til bekymring er at vi ikke kan se noe til midtstopper Ibrahima Konaté på bildene, men vi trenger ikke grave oss ned helt ennå. Det kan være at han kjører et individuelt opplegg ettersom det er under to døgn siden forrige kamp. Han stod over et par treningsøkter også forrige uke, men ble som kjent klar til Leeds-kampen, der han gjorde en god figur med unntak av feilen som førte til baklengsmålet. 

Bortsett fra det er det ingen nevneverdige forfall som vi får øye på. Thiago og Luis Diaz fikk vise frem teknikken i en trikseøvelse mens de fortsetter å trene seg i bedre form etter skadene, mens unggutten Ben Doak også fikk lov å være med på trening med førstelaget i dag. 

Den snart kontraktsløse midtbaneduoen Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain er ikke å se på bildene, men de ville nok vært et stykke unna laget uansett når Klopp nå skal forsøke å lede guttene sine til mer stabil form i sesongens åtte siste kamper.

Se bilder fra treningsøkten øverst i saken.