Jürgen Klopp: – Alisson var nesten i tårer over det rene buret!

Liverpools manager var fornøyd på vegne av sin målvakt.

Det ble ikke enkelt mot Fulham for Liverpools del, men som i de siste tre kampene klarte de rødkledde akkurat å ro en knepen seier i land. 

For første gang siden Liverpool slo Manchester United 7-0 på Anfield 5. mars holdt Alisson Becker buret rent. Det var brasilianerens 99. rene bur for klubben.  

I intervju med BBC etter kampen uttrykte Jürgen Klopp sin glede på vegne av målvakten sin. 

Nesten i tårer

– Alisson var nesten i tårer over det rene buret! Det har skjedd sjelden for vår del denne sesongen, så det var veldig fint - spesielt for ham, innleder tyskeren i intervjuet. 

Han understreker viktigheten av å skape positivitet inn mot neste sesong. 

– Det er viktig å få momentum. Vi må prøve å bygge noe vi kan bruke, og noe vi kan bygge på neste sesong. Det er det vi gjør nå, og det er jeg fornøyd med. 

Klopp uttrykte også sin respekt for motstandernes manager Marco Silva, og laget han har skapt. 

– Det er en veldig vanskelig motstander. Jeg kunne ikke ha hatt mer respekt for det Marco Silva har gjort med det laget. 

RESPEKT: Klopp har sansen for arbeidet til Silva.

RESPEKT: Klopp har sansen for arbeidet til Silva.

Mistet kontrollen

Liverpools tyske trener sier at kampen endret seg i andre omgang, etter at de rødkledde var det beste laget i første omgang. 

– Jeg syntes vi kontrollerte kampen bra i den første omgangen, men at det åpnet seg opp i den andre omgangen. De er et veldig godt lag, og det var vanskelig til siste slutt. Fem seiere på rad er strålende. 

– De hadde en stor sjanse de kunne ha scoret på, og vi hadde store muligheter vi kunne ha scoret på. Jeg så gutter som kjempet, viste god lagånd og innbytterne hev seg inn i dueller, forklarer tyskeren. 

Alt i alt var Klopp fornøyd med tre poeng mot en vanskelig motstander, selv om det naturlig nok er forbedringspotensiale. 

– Vi kunne ha kontrollert kampen bedre i noen øyeblikk, men det kan vi bli bedre på. Vi har spilt dårligere kamper enn dette, avslutter han i intervjuet. 

Trent strødde pasninger som Gerrard, Salah fortsatte scoringsformen, og Liverpool tok sin femte seier på rad!

Kampkommentar Liverpool-Fulham: Trent strødde pasninger som Gerrard, Salah fortsatte scoringsformen, og Liverpool tok sin femte seier på rad!

Det var spesielt Alexander-Arnold og Salah som stjal rampelyset mot Fulham - en for spillet på banen og en for rekordene han er i ferd med å overgå.

Kommentar 03.mai 23:16
Scouseren fortsetter å skinne i sin nye rolle

Spillerbørs etter Liverpool - FulhamScouseren fortsetter å skinne i sin nye rolle

Vi har Trent Alexander-Arnold som bestemann mot Fulham.

Kommentar 03.mai 22:53