Aston Villa skal slite for å ta igjen Liverpool etter overraskende tap på Molineux

Wolverhampton overrasket og tok alle poengene mot Aston Villa.

Wolverhampton - Aston Villa 1-0

Wolverhampton tok en tidlig ledelse mot Aston Villa, da Toti Gomes satte ballen i mål etter ni minutter, etter en corner fra Ruben Neves. Flere mål ble det ikke på Molineux.

Med dette resultatet klatret ulvene til 13. plass på tabellen, mens Aston Villa på 8. plass fortsatt er fem poeng bak Liverpool og har bare tre kamper igjen å spille. En Liverpool-seier i kveld vil dermed bety at det skal godt gjøres at Villa tar igjen de røde.

Tottenham - Crystal Palace 1-0

Harry Kane fornektet seg ikke, og scoret rett før pause, ett minutt på overtid i første omgang, da han headet et innlegg fra Pedro Porro i mål.

Seieren tar Tottenham opp i ryggen på Liverpool, på sjetteplass, to poeng bak, med en kamp mer spilt.

Bournemouth - Chelsea 1-3

På sydkysten møttes to tabellnaboer, og det var gjestene fra London som kom best i gang, og tok ledelsen ved Conor Gallagher etter ni minutter. Etter 21 minutter utlignet Vina for vertene på vakkert vis.

Sene scoringer av Badiashile og Joao Felix sørget for at alle tre poengene havnet i London.

Det førte Chelsea opp på 11. plass på tabellen, mens Bournemouth nå ligger på 14. plass etter dagens resultater.

Manchester City - Leeds 2-1

På Etihad var det klasseforskjell på lagene, og Sam Allardyce fikk ikke den startet han håpet på som Leeds-manager. Ilkay Gundogan satte to baller i nota i første omgang. Begge etter forarbeid av Riyad Mahrez.

Da Gundogan skulle forsøke å få sitt hat-trick fra straffemerket i andre omgang, satte han ballen i stolpen, og Leeds gikk rett opp og reduserte ved Rodrigo.

Med seier 2-1 styrket City sine aksjoner til å bli ligamester, mens Leeds er i overhengende fare for å rykke ned. Bare målforskjellen gjør at de i skrivende stund holder hodet over vannet.