Se høydepunkteneBle matchvinner med sitt 29. mål for sesongen

Liverpool tok tre veldig viktige poeng mot Fulham.

Onsdag kveld vant Liverpool sin femte kamp på rad – og det var for første gang for sesongen. Det var tidvis ganske underholdende på Anfield, men det viktige andremålet kom aldri, og gjestene fra Fulham var på ingen måte ufarlige.

Det var en straffescoring som måtte til, og sørget for at Liverpool nå er fire poeng bak Manchester United, som har to kamper til gode.

United møter Brighton på torsdag, og har så bortekamp mot West Ham, hjemmekamp mot Wolverhampton, bortekamp mot Bournemouth, hjemmekamp mot Chelsea og hjemmekamp mot Fulham igjen denne sesongen. Det skal nok en del til, men alt håp er ikke ute om topp fire denne sesongen.

Se høydepunktene

I onsdagens andre kamp i Premier League, tok Manchester City tilbake tabelltoppen da de slo West Ham United komfortabelt 3-0 hjemme. Arsenal slo Chelsea på tirsdag, og klatret forbi City, men det var bare midlertidig.

City er store favoritter til å vinne ligamesterskapet også denne sesongen. I kampen på Etihad Stadium scoret Erling Braut Haaland sitt 35. ligamål denne sesongen, og satte med det ny rekord.