Jürgen Klopp: Derfor tok Klopp æren for Trents kanonkule

Liverpools trener var svært fornøyd etter en solid bortekamp, og spesielt med det siste målet.

Etter syv seire på de syv siste kampene er det mange grunner til å smile for Jürgen Klopp og hans Liverpool, som nå øyner en Champions League-plass. 

Det var ventet å bli en vanskelig batalje mot et Leicester som kjemper for livet mandag kveld, men det ble overraskende komfortabelt for de rødkleddes del. 

Klopp var fornøyd med prestasjonen da han møtte pressen etter kampen. 

Ikke perfekt, men godt nok

– Det var ikke perfekt, men det var veldig bra. Vi kunne kontrollert det bedre til tider. De første 15 minuttene var det ganske vilt, og vi måtte tilpasse oss spillet deres. 

– Etter hvert fikk vi spillere i gode posisjoner som kunne sentre ballen fremover, og vi kunne variere mellom å spille i bakrom og mellom ledd. 

– Kampen ble aldri kampen det kunne ha blitt, siden vi kontrollerte den som vi gjorde. 

Se sammendrag fra kampen under. 

Derfor tok han æren for Trents mål

Da Trent Alexander-Arnold banket inn 3-0-målet på et frispark, pekte Klopp på seg selv da han feiret målet. I intervjuet etter kampen forklarte tyskeren hvorfor. 

– Det er den beste frisparkvarianten vi har. Vi burde ha scoret tre slike mål, men vi har forsvart det selv - jeg skal ikke si hvem, men dere kan se det på YouTube! 

– Nå kan vi ta det direkte, eller rulle til siden den ene eller andre retningen slik at det blir større sannsynlighet for scoring. Vi må bruke det mer.