De utlånte:Fikk sitt første mål i Bundesliga i comebacket

Sepp van den Berg var endelig tilbake fra skade i helgen, og kronet det med scoring.

Sepp van den Berg fikk sitt comeback etter skade da han kom inn etter 77 minutter for Schalke 04 mot Werder Bremen. Bare fire minutter senere scoret han utligningsmålet, før Schalke vant kampen på overtid. Nederlenderen fikk også et gult kort i løpet av innhoppet.

Schalke 04 klatret med seieren til nest sisteplass på tabellen, og har nå kun ett poeng opp til Bochum på playoff-plass og Stuttgart på trygg grunn.

Conor Bradley startet og spilte hele kampen da Bolton Wanderers slo Fleetwood Town 2-0. Etter seieren er laget sikret playoff-plass, sammen med Sheffield Wednesday, Barnsley og Derby County/Peterborough.

19-åringen tok også storeslem på Boltons prisutdeling for sesongen til helgen, da han ble kåret til sesongens unge spiller, spillernes årets spiller og supporternes årets spiller.

Vitezslav Jaros var ubenyttet reserve da Stockport County slo Leyton Orient. Stockport ligger an til playoff før siste ordinære runde.

Jack Bearne spilte bare ett minutt da Kidderminster Harriers slo Kettering Town og sikret playoff.

Anderson Arroyo spilte hele kampen da Alaves tapte 2-0 mot Levante, og med det må ta til takke med playoff om spill i La Liga neste sesong.

Nederlenderen fikk også et gult kort i løpet av innhoppet.

Jürgen Klopp om sommerplanene:– Dette laget har skrevet en fantastisk historie, men nå begynner vi på en ny en

Tyskeren letter på sløret angående møtet med Liverpools eiere, og hva som er planen fremover.