Firmino tok til tårene. Slik ble de fire Liverpool-heltene takket av på Anfield

Roberto Firmino, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita fikk et verdig farvel med Anfield lørdag.

Fire Liverpool-spillere som til sammen har godt over 900 kamper for klubben, og som har vært med på å vinne det som vinnes kamp i klubbfotballen, ble lørdag takket av etter sesongens siste hjemmekamp mot Aston Villa. Roberto Firmino, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita har spilt sin siste kamp for Liverpool på Anfield, og kommer til å forlate klubben når kontrakten utløper om en drøy måned. 

Firmino fikk avskjeden han hadde drømt om da han scoret foran The Kop for siste gang, selv om uavgjort var et skuffende resultat for de røde. Etter kampen fikk alle de fire spillerne sin del oppmerksomhet i form av æresvakt fra lagkamerater og støtteapparat, og rungende applaus og sang fra tribunen. 

Roberto Firmino var nok den som fikk mest applaus og sang. Etter åtte sesonger og over 360 kamper i rødt har han nå spilt på Anfield for siste gang. Brasilianeren hadde varslet at han kom til å gråte etter kampen, og det gjorde han også da hyllesten kom fra tribunen: 

James Milner er en annen stor legende, og han fikk spille sin kamp nummer 331 lørdag ettermiddag. Veteranen ble takket av med en verdig hyllest på Anfield: 

Oxlade-Chamberlain har ikke fått spille mye de siste sesongene, men alle husker hvilken form han var i på sitt beste, og han var en sentral del av laget som tok seg til Champions League-finalen i 2018, og seriegullet i 2020. Nå skal midtbanespilleren finne seg en ny klubb, og på vei ut fikk han en fin hyllest på Anfield.

Naby Keita er et av Jürgen Klopps dyreste kjøp, og det er skadene som har gjort at han bare tidvis har fått vise hva han er god for. Også «Naby Lad» ble takket av med stil på Anfield, der publikum viste at de setter pris på bidraget.