Klopp forklarer hvorfor han er så ekstremt begeistret for Luis Diaz

Luis Diaz er tilbake – og det er Jürgen Klopp overlykkelig for.

Etter seks måneder ute med kneskade, har heldigvis Luis Diaz vært tilbake den siste måneden. Han har spilt i de seks siste kampene, og selv om Jürgen Klopp har vært forsiktig med ham og kun brukt ham i 203 minutter totalt, har det vært merkbart at colombianeren er tilbake.

En som er ekstremt glad for det, er manageren.

– Det er fantastisk. Vi har gledet oss sånn til det, og har alltid vært spente på det. Tingen er at han var ute etter at han fikk skaden mot Arsenal – i det som var en veldig rar kamp forresten – og kom tilbake da vi hadde treningsleiren i Dubai under VM. Vi tenkte alle «endelig er han tilbake», sier Klopp til Liverpoolfc.com.

– Han var helt eksepsjonell på trening. Helt vanvittig. Så sklei han litt på gresset, kjente noe, men fortsatte og alt gikk greit. Etter trening sa han at han kjente det litt. Han ble sendt til ny skann, og var ute i tre nye måneder. Helt grusomt og forferdelig, sier han.

Hva har skjedd med Leicester City?

Hva har skjedd med Leicester City?

For få år siden kunne Leicester City feire ligatittelen – nå kjemper de mot nedrykk.

Innsikt 14.mai 12:00
Liverpool må vinne og møter et Leicester i desperat poengnød. Hvem bør starte?

Liverpool må vinne og møter et Leicester i desperat poengnød. Hvem bør starte?

Liverpool har hatt ni dager fri fra forrige kamp. Hvem bør Jürgen Klopp starte med mot Leicester?

Velg lag 14.mai 10:21

– Jeg elsker ham

Klopp bruker store ord når han skal forklare sitt forhold til 26-åringen som spiller.

– Han er en spiller det kommer helt naturlig for. Jeg elsker ham – rett og slett elsker ham. Det er utrolig, sier Klopp.

– Han er en så smart fotballspiller, beveger seg i de riktige rommene, forsvarer seg helt naturlig fra sin posisjon, er målfarlig, hurtig, frekk. En veldig, veldig spesiell spiller må jeg si, og vi har savnet ham mye.

Det er ikke bare Diaz som har vært ute og som har hatt en vanskelig sesong.

– Vi har også savnet Diogo Jota. Nå som han er tilbake forstår alle hvor god han er. Bobby har hatt småskader her og der, Darwin er fersk, og da og da er det vanskeligere å komme inn i et lag, og spesielt når du er en avslutter. De andre guttene må skape mange gode sjanser, og vi har ikke skapt mye eller nok – eller store nok sjanser. Det finnes noen forklaringer på situasjonen vi har kommet i, men du må ta livet som det er og gjøre det beste utav det. Det må du også gjøre i fotballen.

Leicester - Liverpool spilles mandag kl. 21.00, og vises på V Sport PL og Viaplay

Derfor er det så viktig for Klopp at han får snakke med spilleren før en eventuell overgang

Derfor er det så viktig for Klopp at han får snakke med spilleren før en eventuell overgang

Jürgen Klopp er kjent for at han vil vite alt før Liverpool handler.

– Det har vært en virvelvind de siste to årene for oss

Velkommen til Wrexham – sensasjonsklubben med mange bånd til Liverpool – Det har vært en virvelvind de siste to årene for oss

Takket være to Hollywood-kjendiser og et TV-program har en klubb utenfor ligasystemet blitt satt på kartet igjen. Vi tok turen til den nyopprykkede klubben, med mange bånd til Liverpool.

Kopite 25.okt 09:15