Se målene herScouserne sørget for seier med flotte scoringer

Liverpool vant kontrollert mot Leicester. Under kan du se sammendrag av kampen.

Det var ventet at Liverpool skulle få tøff motstand mot et Leicester City som kjemper for å beholde plassen i ligaen mandag kveld, men etter et vaklende første kvarter tok gjestene mer og mer over initiativet i kampen.

Curtis Jones sørget for ledelse etter en halvtime, da han bredsidet inn et nydelig Mo Salah. Kun tre minutter senere fikk scouseren ballen igjen fra samme mann, og banket ballen i hjørnet etter en piruett. 

Vertene var aldri i nærheten av å true Klopps mannskap, og etter 70 minutter fikk Trent Alexander-Arnold æren av å krone kampen. Høyrebacken banket et frispark i hjørnet bak Iversen. 

Under kan du se sammendrag fra kampen, som ble sendt på Viaplay.