Milner skal være så godt som klar for ny klubb

James Milner ser ut til å forlate Liverpool som Bosman-spiller.

Før helgen rapporterte David Ornstein i The Athletic at Brighton forbereder et fremstøt for å sikre seg James Milner som Bosman-spiller til sommeren, og at Roberto de Zerbi sin klubb var favoritten.

Nå melder Melissa Reddy for Sky Sports at en avtale er så godt som klar, selv om Burnley også har vist interesse. Reddy har fulgt Liverpool tett i snart et tiår, for flere ulike redaksjoner.

Brighton jobber med å få avtalen på plass så snart som mulig – og Milner skal vært veldig fascinert over De Zerbis fotball. På AMEX Stadium vil han gjenforenes med en annen tidligere lagkamerat i Adam Lallana. Han skal ha fått høre mye positivt om manageren, og måten han behandler sine mer rutinerte spillere på, der han ser på dem som mer enn bare spillere, men også lærere, skriver Reddy.

Vil fortsette som spiller

37-åringen skal se på det som en mulighet til å få en ny utfordring – og Brighton er en klubb som vil trenge mer bredde neste sesong dersom det blir europacupfotball.

Tidligere i vår har det kommet frem at det ikke har vært nylige diskusjoner om en ny avtale for Milner, men Jürgen Klopp har også antydet at han kunne tenkt seg å ha veteranen med seg videre, om så i en annen rolle. Nå ser han heller ut til å fortsette som spiller, og går inn i sin 25. sesong i Premier League.

Milner er nummer tre på listen over spillere med flest kamper i Premier League, med 614. Han har kun Ryan Giggs (632) og Gareth Barry (652) foran seg på listen.

Med denne nyheten ser det ut som at Liverpool altså mister enda en midtbanespiller denne sommeren. Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain og James Milner ser alle ut til å forlate klubben gratis når kontraktene deres går ut 30. juni – og det er ingen tvil om at LFC vil få en travel sommer på overgangsmarkedet.

Bellingham skal muntlig ha blitt enig med Real Madrid

Bellingham skal muntlig ha blitt enig med Real Madrid

Real Madrid nærmer seg en overgang for Jude Bellingham.

Nyheter 03.mai 15:20
Uten toppscoreren har ikke Fulham klart å holde koken

Uten toppscoreren har ikke Fulham klart å holde koken

Med langtidssuspenderte Aleksandar Mitrovic på tribunen har Fulham tapt fire av seks kamper.

Innsikt 03.mai 12:23