Carragher og Neville i heftig diskusjon om sesongens lag– Salah har bedre tall enn Saka i et dårligere lag

Jamie Carragher stilte kollegaen Gary Neville til veggs angående hans valg av Saka i stedet for Salah på sitt årets lag.

Selv om 2022/23-sesongen har vært skuffende for Liverpools del, mener Jamie Carragher at to av Klopps menn har gjort seg fortjent til en plass på årets lag denne sesongen. 

Den tidligere Liverpool-spilleren valgte å inkludere Mo Salah og Alisson Becker i sin drømmeellever fra Premier League denne sesongen, da han og Gary Neville fikk den vanskelige oppgaven på Monday Night Football

Kollegaen Neville var, naturligvis, uenig i vurderingen. 

Mener Saka har hatt høyest nivå

– I alle andre sesonger ville jeg ha hatt ham i laget, men dette året har jeg valgt noen andre. Salahs tall er fantastiske, men jeg synes ikke han har vært i nærheten av nivået til Saka denne sesongen.

Det sa Neville om valget hans om å ha Bukayo Saka i laget i stedet for Salah. Carragher stilte seg uforstående til valget. 

– Jeg skal forklare hvorfor jeg har Salah i laget mitt. I topp fem-ligaene, er det kun Haaland og Mbappe som har mer mål og målgivende enn Salah denne sesongen. 30 mål og 15 målgivende i alle konkurranser, forklarte scouseren. 

STRÅLENDE TALL: Selv i en skuffende sesong for Liverpools del, har Salah vært et lyspunkt.

STRÅLENDE TALL: Selv i en skuffende sesong for Liverpools del, har Salah vært et lyspunkt.

Bedre tall i verre lag

Neville forsøkte deretter å utdype valget sitt. 

– Jeg synes Saka og Martinelli - frem til de siste ukene - har satt fyr på denne ligaen. De har vært spektakulære og elektriske, og har stått for noe av den beste fotballen jeg har sett denne sesongen, utdypet Neville. 

– Jeg så på Rashford og Salah sine tall, men jeg synes Saka og Martinelli har vært fantastiske. Jeg vurderte ikke å ha Salah i laget i stedet for Saka. 

Tidligere Liverpool-spiller Carragher mener tallenes tale er klar og tydelig. 

– Salah har bedre tall enn Saka i et verre lag, og du tok ham ikke med på årets lag, avsluttet han i diskusjonen. 

Under kan du se hele diskusjonen mellom den morsomme duoen.