Trakk tilbake fridag og kjørte ekstratrening før møtet med Liverpool

Leicester City er i trøbbel med tre kamper igjen av sesongen.

Det er fem uker siden Leicester City sparket Brendan Rodgers etter at Leicester tapte borte mot Crystal Palace tidlig i april – men sparkingen av den tidligere Liverpool-manageren har ikke fått den effekten styreformann Aiyawatt Srivaddhanaprabha vil ha håpet på.

Med Dean Smith, Craig Shakespeare og John Terry ved roret har «the Foxes» nå tapt mot Aston Villa, Bournemouth og Manchester City, slått Wolverhampton, spilt uavgjort mot Leeds og Everton, og blitt knust 5-3 av Fulham. Leicester er under streken sammen med Leeds og fortapte Southampton, og har kamper mot Liverpool, Newcastle og West Ham igjen for å redde plassen.

Sist Leicester var nede i Championship var i 2013/14-sesongen.

Trakk tilbake fridag

I en uke der Jürgen Klopp kunne gi spillerne sine tre fridager til å gjøre hva de ville, og de fleste reiste sammen på lagtur til Barcelona, har det vært tøffere for James Maddison og co.

Leicester ble slått 5-3 borte mot Fulham på mandag, i en kamp der de lå under 4-0 til pause. Med en uke til neste kamp mot Liverpool på King Power Stadium, skulle spillerne etter planen få en fridag etter mandagens kamp.

Den ble trukket tilbake av manager Smith, rapporterer The Times. I stedet ble spillerne hentet inn for en ekstra treningsøkt, etter at de tilreisende supporterne sang «You’re not fit to wear the shirt» til Leicester-spillerne i mandagens kamp.

Leicester har sluppet inn mål i sine 20 siste Premier League-kamper, og har sluppet inn det første målet i 17 av sine 18 kamper siden nyttår.

Leicester City - Liverpool spilles mandag kl. 21.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.