– Veldig stolt over det vi har oppnådd

Det var mye følelser i sving da Roberto Firmino hadde sin siste arbeidsdag på Anfield.

«Si Senor» runget ut over Anfield både underveis og i lang tid etter lørdagens kamp mot Aston Villa. Roberto Firmino hadde på forhånd varslet at han kom til å gråte da han skulle ta farvel med sitt kjære publikum, og han klarte ikke holde tårene tilbake da han ble hyllet av et fullsatt Anfield. 

361 kamper har det blitt i den røde trøyen, og lørdag scoret han sitt mål nummer 110 for Liverpool da han reddet et poeng mot slutten av kampen mot Aston Villa. 

– Dessverre fikk vi ikke seieren og resultatet vi ønsket, sa han til liverpoolfc.com etter kampen.

– Men dette var min siste hjemmekamp med supporterne. Familien og vennene er her, alle sammen, så det ble mye følelser og jeg var glad for å kunne score mitt siste mål her, i denne drakten, for denne store klubben, sa brasilianeren.

En flott karriere

I løpet av åtte sesonger på Merseyside har Firmino vunnet Premier League, Champions League, FA-cupen, ligacupen, VM for klubblag og Super Cup. Med andre ord det aller meste. 

De første månedene i klubben så det kanskje ikke ut til at det var et slikt eventyr vi hadde i vente, men som Firmino sa i et intervju før kampen, endret mye seg da Jürgen Klopp kom inn. 

– I starten var det også vanskelig å tilpasse seg klimaet, fotballen, og alt. Sånn er det for alle spillere. 

– Men takk Gud, vi har vunnet og oppnådd alt her. Det hadde ikke vært mulig uten mine lagkamerater, familien og manageren. Jeg er veldig stolt over det vi har oppnådd, sa 31-åringen.

Her kan du se noen videoer av hvordan det så ut da Bobby ble hyllet av publikum på Anfield: