– Vi måtte roe oss ned til andre omgang

Jürgen Klopp så en svak og hektisk første omgang før Liverpool roet seg ned og fikk satt press på Aston Villa.

Liverpool lå under 1-0 til pause i lørdagens kamp mot Aston Villa, men det kunne ha vært mer etter at Ollie Watkins bommet på straffespark og Jacob Ramsey misbrukte en god mulighet til å bli tomålsscorer. Etter hvilen var det imidlertid stort sett bare ett lag på banen, og Liverpool presset bortelaget helt ned i egen sekstenmeter gjennom store deler av omgangen.

– Første omgang var ikke veldig bra. Vi hadde for mye hastverk både med og uten ballen, så vi måtte roe oss ned til andre omgang, sier han etter kampen.

Etter pause trodde de røde at de hadde utliknet da Cody Gakpo satte ballen i mål, men VAR ville det annerledes. 

– Vi scoret et mål som ble annullert og så scoret vi et mål som ble godkjent. Så endte det uavgjort, sier Klopp, som svarer følgende på spørsmål om annulleringen: 

– Jeg spurte dommeren hvorfor offsidemålet var offside, og han forklarte det til meg. Han mener det ikke er en bevisst handling fra forsvareren. Jeg er uenig, og VAR er usikker, sier Klopp og legger til at han ikke har sett situasjonen med Tyrone Mings og Cody Gakpo igjen.

Følelsesladet

Etter kampen ble det mange følelser da Liverpool takket av fire spillere som har vært i klubben lenge. 

– Jeg har kjent Bobby og Millies barn siden de var bittesmå. Guttene som kom inn viste umiddelbart hva vi kommer til å savne. De setter en høy standard, og Bobby scoret et fantastisk mål. En fantastisk historie.

Dagens resultat, kombinert med Manchester Uniteds seier over Bournemouth, betyr nå at det må mer enn et mirakel til for at Liverpool skal nå topp fire. Dermed blir Europa League fangsten denne sesongen.

– Det er i orden. Det har vært for lange perioder der vi ikke har vært gode nok, men vi gjorde det spennende. Jeg trodde ikke det var mulig for syv uker siden, sier Klopp.

Sesongens siste kamp spilles på bortebane mot Southampton søndag 28. mai.

Bobby reddet poeng i avskjeden. Det var mulig takket være landsmannen i buret

Spillerbørs og folkebørs: Bobby reddet poeng i avskjeden. Det var mulig takket være landsmannen i buret

Her er spillerbørsen etter sesongens siste hjemmekamp.

Kommentar 20.mai 18:08
Mac Allister skal være så godt som klar for Liverpool

Troverdig argentinsk journalist:Mac Allister skal være så godt som klar for Liverpool

De rødkledde skal være så godt som enige med spilleren og Brighton om en avtale.