Bekreftet: Naby Keita har funnet seg ny klubb

Liverpools skadeplagede midtbanespiller vender tilbake til Tyskland.

Liverpool bekreftet Naby Keitas avgang fra klubben på selveste 17. mai, sammen med Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner og Roberto Firmino.

28-åringen ble aldri en stor suksess på Anfield etter overgangen fra RB Leipzig i 2018. Enorme skadeplager satte en stopper for en kontinuitet, og med fasit i hånden er det få som vil mene noe annet enn at midtbanespilleren ble et så kalt bomkjøp.

Fredag ettermiddag ble det bekreftet hvor Keita fortsetter karrieren etter Merseyside-oppholdet. Han er nemlig klar for Werder Bremen i tyske Bundesliga.

Ryktene rundt Keitas overgang til den tyske klubben startet på fredag formiddag da Sky Germanys Florian Plettenberg meldte om positive samtaler mellom partene.

«Keita er interessert i å signere for Bremen. Klubben jobber med å få på plass en gratisovergang», skriver journalisten på Twitter.

Den overgangen ble fort bekreftet. Han har skrevet under på en 3-årskontrakt.

– Hans kvaliteter vil styrke laget vårt. Vi har selvfølgelig fulgt med på ham både i Bundesliga og Premier League. Han fikk en skade tidlig i sesongen, og fikk ikke spille så mye som kan ønsket. Vi vil nå prøve å få han tilbake til sitt høyeste nivå, sier Bremens sportsdirektør Clements Fritz på klubbens hjemmesider.

– Naby er en teknisk begavet og hardarbeidende midtbanespiller, som vil gi oss mye fleksibilitet. Jeg ser frem til å jobbe med ham, fortsatte klubbens hovedtrener Ole Werner.

Keita forlater Liverpool med 129 kamper, 11 mål og syv målgivende. I løpet av hans tid på Anfield vant klubben Premier League, Champions League, VM for klubblag, FA Cupen, ligacupen, supercupen og til slutt også Community Shield.

Vi ønsker midtbanespilleren lykke til videre i karrieren!

Mysteriet Naby Keita mistet over et år av Liverpool-karrieren med skade

Mysteriet Naby Keita mistet over et år av Liverpool-karrieren med skade

Av alle som forlater Liverpool i sommer, har nok 28-åringen den største «hva hvis»-følelsen, og de mest oppsiktsvekkende skadetallene.

Innsikt 05.jun 22:13
Samtalene mellom Liverpool og RB Leipzig fortsetter

Fabrizio Romano:Samtalene mellom Liverpool og RB Leipzig fortsetter

Fabio Carvalho er sterkt ønsket i Tyskland.