Carvalho til Tyskland på torsdag

Fabio Carvalho skal gjennomføre den medisinske sjekken før utlånet til RB Leipzig, skriver David Lynch.

Forrige uke ble det kjent at Liverpool og RB Leipzig har kommet til enighet om en låneavtale for 20 år gamle Fabio Carvalho, som fikk veldig lite spilletid for de røde i andre halvdel av debutsesongen på Merseyside. 

Onsdag skriver liverpool.no-spaltist David Lynch på Twitter at portugiseren vil reise til Tyskland på torsdag for å gjennomføre den medisinske sjekken, og at utlånet kan bli bekreftet dersom alt går etter planen. 

RB Leipzig la inn to bud på Carvalho og ønsket en permanent overgang, men Liverpool vil ikke gi helt slipp på den unge spilleren. Derfor er det heller ingen opsjon på kjøp i låneavtalen. 

Carvalho nærmer seg RB Leipzig

Carvalho nærmer seg RB Leipzig

Det ser ut til å bli Bundesliga neste sesong for Fabio Carvalho.

Kun to lag ga flere minutter til unggutter

Kun to lag ga flere minutter til unggutter

Liverpool hadde høy snittalder på startoppstillingen, men var blant de flinkeste til å gi unggutter muligheten forrige sesong.

Get Football News Germany skriver at RB Leipzig helst skulle ønske seg en opsjon på kjøp, men at de har akseptert at det ikke lar seg gjøre. 

De vil i stedet forsøke å gjøre oppholdet så vellykket som mulig for Carvalho i form av spilletid og trivsel i klubben, slik at de kan sitte på gode forhandlingskort neste sommer, når de risikerer å miste en av stjernespillerne Dani Olmo og Dominik Szoboszlai.