Gerrard er aktuell for ny jobb

Steven Gerrard er blant de fremste kandidatene.

Denne uken ble det klart at Sam Allardyce ikke blir med Leeds United ned i Championship, og at det ble med de fire kampene for veteranen, som ikke klarte å redde klubben fra nedrykk.

Steven Gerrard har vært arbeidsledig siden han mistet jobben i Aston Villa i november, og er en av de fremste kandidatene til å overta på Elland Road. Det rapporterer Jason Burt og Mike McGrath i Telegraph. To journalister som vanligvis er til å stole på i slike saker.

Andre kandidater er Scott Parker og Carlos Corberan. Parker har Fulham (2019-2021), Bournemouth (2021-2022) og Club Brugge (2022-2023) på CVen, mens spanske Corberan har en litt lenger CV – blant annet med Leeds Uniteds U21-lag mellom 2017 og 2020, og er nå manager i West Bromwich.

Gerrard er interessert

Leeds håper å få på plass en ny manager i løpet av de neste ukene.

Gerrard skal være interessert i jobben, og er på listen til Leeds sin daglige leder Angus Kinnear.

Gerrard hadde sin første managerjobb for Liverpool U18, og etter bare litt over et år på akademiet fikk han sin første store jobb. Det var i Rangers i skotsk fotball.

Der ledet han Rangers til tittelen i 2020/21-sesongen, uten å tape en eneste kamp. Med det brøt de også Celtic sin lange seiersrekke, etter at erkerivalen hadde vunnet ni mesterskap på rad.