– Gladbach vil selge for 30-34 millioner pund

Det har vært samtaler mellom Liverpool og Borussia Mönchengladbach denne uken.

Liverpool har blitt informert om at Manu Kone kommer til å koste mellom 30-34 millioner pund, og at Borussia Mönchengladbach er villig til å selge ham. 

Det melder Fabrizio Romano. Han skriver videre at det har vært samtaler denne uken, slik også journalister i Tyskland har meldt de siste dagene.

Gladbach har hatt en svak sesong, og endte på tiendeplass. Det er usikkerhet rundt manageren Daniel Farke, som har uttalt at de trenger to nye spisser og en ny venstreback, og det vil koste. I tillegg må Koné i så fall erstattes – men han er en de kan få inn en del penger for. Det skal være behov for friske penger inn raskt.

Flere på listen

Koné er en av flere midtbanespillere på Liverpools liste, sammen med Alexis Mac Allister og Khéphren Thuram. For Mac Allister skal det være håp om at overgangen kan gå i orden allerede neste uke, og før han møter på landslagssamling i Asia 10. juni.

Tidligere overgangsmål som har har fått mye oppmerksomhet i media ser ut til å gå til andre klubber. Da sikter vi til Jude Bellingham fra Borussia Dortmund til Real Madrid, Mason Mount fra Chelsea til Manchester United.

For Declan Rice ser det ut til å stå mellom Bayern München og Arsenal. Moises Caicedo, en spiller de røde ble mye linket til i fjor høst og vinter, ser også ut til å forlate Brighton, og linkes stadig til Arsenal og Chelsea.