Guardiola planlegger å gi seg i City når kontrakten løper ut

Rivaliseringen mellom Jürgen Klopp og Pep Guardiola har vært intense og spennende.

Så endte det med at Manchester City kunne ta sin historiske trippel, når de røde ikke hadde det i seg til å gi dem tilstrekkelig kamp om de store titlene denne sesongen.

Dog har kjempingen mellom Liverpool og Manchester City vært noe av det mest intense, tette, utmattende og ulidelig spennende de nyere årene.

Kanskje er det derfor en av dem etter hvert vil søke noe nytt? En forandring, en annen påkjenning eller bare en ny utfordring. Uansett vil rivaliseringen huskes for ettertiden.

Ifølge The Guardian har Pep Guardiola planlagt å gi seg i Manchester-klubben når kontrakten hans går ut sommeren 2025.

52-åringen signerte en ny avtale i november.

Klopps nåværende Liverpool-kontrakt går til 2026.

Premier League spiser trenere, men ikke Klopp og Pep

I en fotballverden hvor trenere kastes som om det var engangskopper, er det noe spesielt at disse to, Klopp og Pep, har overlevd så lenge. Ikke minst har de klart det ved å levere for omverdenen.

Tar vi med midlertidige trenere hadde flere lag en større karusell. Wolverhampton, Tottenham, Southampton, Leicester, Crystal Palace og Aston Villa hadde tre forskjellige kampledere i løpet av sesongen. Chelsea og Leeds hele fire ulike.

Disse nåværende trenerne har hatt samme jobb lengst

Klopp slått av kun to mann: Disse nåværende trenerne har hatt samme jobb lengst

Mark Robins jakter opprykk til Premier League og kun fire mann i EFL har sittet lenger enn 53-åringen, en av dem er Jürgen Klopp.

Kun tre managere har hatt en Premier League-jobb lenger enn Klopp

Kun tre managere har hatt en Premier League-jobb lenger enn Klopp

Liverpool-manageren er lengstsittende av dagens Premier League-managere.

På maratontabellen i Premier League er det ingen av de nåværende trenerne som er i nærheten av Jürgen Klopp, som leder, etterfulgt av Guardiola.

Tar vi med hele EFL (English Football League) er det kun to mann som har beholdt samme jobb lenger, og da må vi et stykke ned i divisjonene.

Totalt i Premier League-historien er det tre ansettelser som har vart lenger enn Klopps. David Moyes i Everton (2002-2013), Alex Ferguson i Manchester United (1992-2013) og Arsene Wenger i Arsenal (1996-2018).