Han blir Tottenhams nye manager

Tottenhams managerjakt ser ut til å gå mot slutten.

Luis Enrique, Xabi Alonso, Julian Nagelsmann, Roberto De Zerbi, Arne Slot. Listen er lang over kandidater som har blitt linket til den ledige managerjobben i Tottenham den siste måneden.

Nå skal jakten være over, og de er i ferd med å ansette 57 år gamle Ange Postecoglou, rapporterer The Athletic

57-åringen har hatt stor suksess i Celtic siden han tok over den jobben i 2021, og vant nylig «the Treble» i Skottland. Han er tidligere australsk landslagssjef, og har trent klubber som Brisbane Roar og Melbourne Victory i hjemlandet. Før Celtic var han i Yokohama F. Marinos i Japan.

Det er ikke en manager Liverpool har møtt eller spilt mot tidligere.

Store utskiftninger

Etter at Mauricio Pochettino fikk sparken i Spurs bare noen måneder etter Champions League-finalen mot Liverpool i 2019, har Tottenham hatt José Mourinho, Ryan Mason (midlertidig), Nuno Espirito Santo, Antonio Conte, Cristian Stellini (midlertidig) og Mason (igjen midlertidig) som managere.

Tottenham klarte ikke å kvalifisere seg til europacupspill til høsten, og endte som nummer åtte i Premier League.

Nå er det stor usikkerhet rundt Harry Kanes fremtid igjen, og spissen som scoret 30 ligamål forrige sesong har kun ett år igjen av kontrakten sin. Han linkes til Real Madrid og Manchester United, men skal ikke lenger være aktuell for Bayern München.