Ornstein: Liverpool har vært i samtaler med RB Leipzig-stjerne

Dominik Szoboszlai er aktuell for de røde, melder David Ornstein.

Etter å ha hørt de samme midtbanenavnene bli nevnt om hverandre etter signeringen av Alexis Mac Allister, dukker nå et nytt navn opp i forbindelse med Liverpool - nemlig RB Leipzigs stjernespiller Dominik Szoboszlai. 

Det er godt informerte David Ornstein i The Athletic som onsdag melder at Liverpool ser på muligheten for å hente 22-åringen fra den tyske klubben. Klubben skal ha vært i samtaler med representantene til den ungarske offensive midtbanespilleren.

Ornstein legger til at Liverpool innser at det vil være vanskelig å få til en avtale, men at de i det minste ønsker å se hvor realistisk det er. Szoboszlai skal ha en utkjøpsklausul på om lag 60 millioner pund, men det er usikkert hvor lenge klausulen er aktiv.

Ifølge Fabrizio Romano er klausulen kun gyldig frem til og med 30. juni, noe som gjør at Liverpool må handle veldig raskt for å sikre seg ungareren.

22-åringen har levert seks scoringer og åtte målgivende pasninger i to sesonger på rad i Bundesliga for RB Leipzig, og kan være et godt alternativ til Mason Mount, som Liverpool var interessert i tidligere i vår.

Liverpool er i ferd med å låne ut Fabio Carvalho til RB Leipzig, men det har ingen sammenheng med interessen for Szoboszlai, skriver Ornstein. Carvalho skal etter planen gjennomføre den medisinske sjekken på torsdag og tilbringe sesongen i klubben som er klar for høstens Champions League.