Luton vil søke om å kun spille bortekamper i de første ligarundene

Byggearbeidet kan påvirke terminlista.

For første gang skal Luton Town konkurrere i Premier League, men det kan ta litt tid før Liverpools tilreisende kan trampe inn på Kenilworth Road.

Bilder og video fra det sjarmerende, men begrensede anlegget har gått sin seiersgang på sosiale medier. Og det med rette.

Usikker på om arenaen blir ferdig tidsnok

Luton jobber nå på spreng for å få stadion Premier League-klar og møte de nye kravene, men det er usikkert om de blir ferdige til seriestart.

Derfor skal det «The Hatters» ville søke om å starte sesongen med kun bortekamper. Noe som kan gi en vri på terminlista. 

Med tanke på borteformen Liverpool viste sist sesong er det kanskje like greit om de får noen hjemmekamper på rappen tidlig.

Ifølge BBC er det samtaler mellom ligaen og klubben.

Mangler grunnleggende fasiliteter

– Det kan bli litt problematisk, så vi vil trolig måtte spille kanskje to eller tre kamper borte på starten av Premier League-sesongen, har Lutons Mick Harford uttalt.

Her skal Liverpool spille ligakamp neste sesong

Her skal Liverpool spille ligakamp neste sesong

Luton Town har en liten jobb å gjøre denne sommeren for å få stadion Premier League-klar. Etter 31 år utenfor det gode selskap tar de nok oppgaven med glede.

Innsikt 04.jun 12:04
Oppturer, nedturer og mysterier – dette var sesongen 2022/23

Oppturer, nedturer og mysterier – dette var sesongen 2022/23

Endelig smalt døra igjen bak ryggen på 2022/23-sesongen. Ingen Liverpool-supportere kommer til å savne den, men den hadde noen minneverdige øyeblikk.

Innsikt 31.mai 15:10

– Det er en tidsplan med rundt 11-12 ukers arbeid som må gjøres.

Kapasiteten på 10 356 er godt innafor ligaens minstekrav på 5000. Dog er det en del andre ting og fasiliteter som ikke holder helt standard.

En sentral del av arbeidet er å installere mållinjeteknologi, samt legge til rette for media og TV.

Terminlista for kommende sesong kommer 15. juni.