Les Mac Allisters avskjedsbrev til Brighton

VM-vinneren viser sin klasse også utenfor banen.

Torsdag 8. juni kunne Liverpool-fansen endelig hilse på sin nye #10, Alexis Mac Allister.

Etter 112 kamper på sørkysten takker 24-åringen for seg, før et nytt kapittel venter på Merseyside.

I den anledning har argentineren delt et avskjedsbrev med Brighton-fansen.

Han skriver: 

«Det er tid for å si farvel til klubben som åpnet dørene for meg og gav meg slike fantastiske øyeblikk. Jeg trodde aldri jeg ville oppleve det som jeg har opplevd i disse tre og et halvt år, men denne klubben gav meg den muligheten og jeg vil alltid være takknemlig.»

«Først og fremst, jeg vil takke alle som har vært en del av denne reisen, Tony Bloom, Paul Barber og mine trenere Graham og Roberto med hele deres stab; og viktigst av alt, spillerne, så vakre minner og mye har jeg lært fra dem!»

«Og alle som jobber i klubben, som er de minst synlige men som jobber hardest, så vi kan nyte hver dag, og laget kan oppnå store mål. Til slutt, en spesiell hilsen til all fansen, deres støtte og respekt i løpet av denne tida har vært utrolig. Velkomsten også etter VM, jeg vil aldri glemme det.»

«Jeg er ikke i tvil om at dette laget kommer til å oppnå mange viktige ting, fordi de har de fotballferdighetene og den menneskelige kvaliteten til å gjøre det. Jeg vil alltid se på og støtte dere (bortsette fra når jeg spiller mot dere!). TUSEN TAKK SEAGULLS! Dere vil alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte!»

God respons

Flere av Brighton-spillerne har kommentert på innlegget til Mac Allister.

Dette er Liverpools nye midtbanestjerne

Historien om Alexis Mac Allister: Dette er Liverpools nye midtbanestjerne

Sommerkjøpet er fra en fotballfamilie som mangler sidestykke, og har virkelig fått fart på karrieren de siste årene.

Innsikt 08.jun 12:27
Tallene som viser hvordan Mac Allister kan bekle ulike roller

Tallene som viser hvordan Mac Allister kan bekle ulike roller

Hva slags type spiller er det Jürgen Klopp & Co jakter egentlig?

Det samme har klubbens offisielle konto gjort. De svarer: 

«Takk skal du ha for alt, Alexis. Lykke til i Liverpool», etterfulgt av et blått og et hvitt hjerte.

Her er det noen av supporterne skriver: 

«Takk for reisen Alexis. Du har vært en fremragende spiller på banen og en gentleman utenfor den. Vi vil snakke om deg i mange år fremover. Jeg ønsker deg all suksess for fremtiden.»

«Helt ærlig, dette fikk frem tårer i mine øyne. Vi vil savne deg så mye, som spiller men og som person. Du har vært eksemplet på en lojal, ordentlig, ydmyk mann og det har vært en glede å se deg vokse i Brighton. Takk for at du var slik en spesiell spiller for oss. Jeg ønsker deg all suksess i verden bortsett fra når du spiller mot oss!»

Ikke alle er like begeistret.

«Beklager kamerat men ikke imponert. Du har vært en essensiell del av dette laget og den suksessen det endelig begynner å se. Du har gitt etter for pengene! Ikke noe annerledes enn noen annen profesjonell atlet. Du kunne ha skrevet historie i BHA men du er nå en liten brikke i en stor maskin. Gresset er ikke alltid grønnere og hvis du virkelig følte deg knyttet til denne klubben som åpnet dørene for deg, da ville du ha blitt, funnet ut av $$ med Bloom og Barber og spilt en rolle i vår fremtid, i det laget, du vet vil oppnå mange viktige ting.»