Mac Allisters far og agent er på vei til England

Det kan bli fortgang i overgangen til Alexis Mac Allister.

Det forventes at Alexis Mac Allister er Liverpool-spiller om en uke, når 24-åringen skal møte opp på landslagssamling med Argentina i Asia.

Det har lenge blitt rapportert at de røde har kommet med et kontraktsforslag til VM-vinneren, med en avtale som strekker seg til sommeren 2028. De siste ukene har det virket som det kun er detaljer unna enighet.

Overgangssummen og avtalen med Brighton virker ikke som noe problem. Mac Allister har en utkjøpsklausul, som skal være en god del lavere enn de først rapporterte £70 millionene, og det er en pris Liverpool er klare for å betale. Da han signerte ny kontrakt før VM var det med lovnader om at han skulle få dra denne sommeren, og han har vært innstilt på at en overgang skal skje tidlig i vinduet.

Faren reiser til England

Nå rapporterer Fabrizio Romano at Carlos Mac Allister, spillerens far og agent, om få timer setter seg på flyet til England. Mac Allister senior var selv fotballspiller, og spilte tre ganger med flagget på brystet, på et lag der Diego Maradona var kaptein.

Da kan en forvente fortgang i prosessen, og at ting går etter planen og kan sluttføres i neste uke. 

Romano skriver videre at Liverpool ønsker å få på plass de siste detaljene, og spillerens far vil være på plass i England for å få det i orden.