Monsterhiten fra 1997 fikk nytt liv takket være Mac Allister. Nå vil artisten høre den på Anfield

I 1997 ga gruppen SASH! ut sangen «Ecuador». Nå vil de høre den nye versjonen, som ble lagd da Alexis Mac Allister ble rød, på Anfield neste sesong.

Da det begynte å bli sikkert at Alexis Mac Allister kom til å bli Liverpool-spiller, valgte noen på Twitter å be ChatGPT skrive en sang til nykommeren. Melodivalget falt på DJ-gruppen SASH! sin hit «Ecuador» fra 1997, og teksten lød som følger: 

«Jürgen said "I've seen ya, winning with Argentina
I need a centre mid too", and then he sent a bid through
and now we've got Alexis - Alexis is majestic!
Mac Allister is magic! He's Red and it's fantastic!»

Videoen ble så populær at den også ble plukket opp av Liverpool FC, som brukte den da de kunngjorde signeringen av 24-åringen på sin Twitter-konto.

Originalen: 

Liverpools kunngjøring: 

Grønt lys fra frontfiguren

Liverpoolfc.com har nå vært i kontakt med frontfigur i SASH!, Sascha Lappessen, som synes det er veldig gøy at monsterhiten fra 90-tallet har fått en ny vår. Han sier at han gjerne vil høre Liverpool-supporterne synge sangen på Anfield i høst. 

– Jeg håper virkelig at de kommer til å bruke den. I så fall gleder jeg meg til å se videoen. Det hadde vært veldig gøy, sier han.

– Jeg har så mange fans i Storbritannia og mange av dem er selvsagt Liverpool-supportere, så jeg fikk med meg dette med en gang. Det er også gøy at AI velger vår sang som melodi.

Lappessen, som er ihuga supporter av Borussia Mönchengladbach, røper at han alltid har hatt en drøm om at en av sangene hans skulle bli brukt av fotballsupportere. 

– Men frem til nå har det ikke skjedd, sier han.

Artisten legger til at streamingtallene på «Ecuador» har skutt i været de siste ukene. 

– Det er nok mange Liverpool-supportere som tenker «ah, det er den sangen, ja!». 

Tar opp arven etter klubblegender

Tar opp arven etter klubblegender

Det har vært blandet drops blant Liverpools tiere, men Alexis Mac Allister går i legenders fotspor som klubbens nye nummer 10.

Innsikt 11.jun 16:31
Legger seg rett utenfor topp ti på listen over de dyreste kjøpene

Legger seg rett utenfor topp ti på listen over de dyreste kjøpene

Alexis Mac Allister kom til en lavere pris enn det mange forventet.