To av Liverpools overgangsmål mister manageren denne helgen

Khephren Thuram skal være ønsket og stå på Liverpools liste denne sommeren.

De røde har blitt linket til to 22 år gamle franske midtbanespillere denne uken. Det første navnet som dukket opp var Khephren Thuram, som allerede har debutert på det franske landslaget.

L’Equipe meldte på tirsdag at de røde hadde startet samtaler med Nice om et kjøp av spilleren. Khephren Thuram er sønnen til Lillian Thuram, som vant VM i 1998 med Frankrike og er sett på som en av de aller største, både for det han gjorde på, men også utenfor banen. Broren hans er Marcus Thuram, som spiller i Borussia Mönchengladbach.

– Han er en spiller Liverpool liker godt. Jeg er ikke hundre prosent trygg på at de kommer til å gå for ham, for det avhenger nok av flere faktorer, men det er absolutt verdt å følge med på det som dukker opp rundt Thuram de neste ukene, har Neil Jones i Goal.com nylig uttalt.

Mister manageren

Khephren gikk fra Monaco til Nice i 2019, og har nå spilt 138 kamper for klubben.

Det siste halve året har Nice hatt Didier Digard som manager. En spiller noen kanskje vil huske fra Premier League da han spilte for Middlesbrough mellom 2008 og 0211.

Han overtok da Lucien Favre fikk sparken i januar.

Nå melder lokalavisen Nice-Matin at en avgjørelse er tatt, og at Digard ikke kommer til å være manager neste sesong. Med det kommer Thuram til å få ny manager denne sommeren. Det gjør også Manu Kone i Borussia Mönchengladbach etter at Daniel Farke fikk sparken på fredag.