AC Milan vil allerede kvitte seg med Origi

Det er bare et år siden Liverpool-legenden forlot klubben.

Dersom Divock Origi hadde spilt noen flere kamper i sin siste Liverpool-sesong, ville kontrakten hans automatisk blitt forlenget med en ekstra sesong. Det skjedde ikke, og tidlig kom det rapporter om at han hadde kommet til enighet med AC Milan.

Det tok noen måneder til, og 5. juli i fjor kom den offisielle bekreftelsen på at han hadde skrevet under på en kontrakt til sommeren 2026.

Den første sesongen hans på San Siro var ingen stor suksess. 28-åringen var på banen i 36 kamper, men spilte kun 1186 minutter for sin nye klubb, og scoret to mål. Det var for et Milan-lag som kom til semifinalen i Champions League.

Vil kvitte seg med ham

La Gazzetta dello Sport rapporterer at spilleren gjerne vil bli i AC Milan, men klubben vil gjerne bli kvitt ham. Som Bosman-spiller er han også på høy lønn, og skal tjene fire millioner euro netto per sesong.

Avisen skriver videre at Origis navn to ganger har blitt diskutert med West Ham, når AC Milan har forsøkt å sikre seg Gianluca Scamacca og vil sende ham i retur, men begge ganger har belgieren gjort det klart at han vil bli på San Siro.

Det har også blitt gjort forsøk på en avtale med klubber i Saudi-Arabia, uten at det har skjedd.

Origi scoret 41 mål på 175 kamper for Liverpool, og vil for alltid ha legendestatus etter våren 2019 med Champions League-eventyret, og for sine mange viktige sene scoringer når de røde trengte det som mest.

Bli med i vår Fantasy-konkurranse

Bli med i vår Fantasy-konkurranse

Også i år blir det LFCSCN-liga.

Supporterklubben 05.jul 19:52
Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

178 sider fullstappet med Liverpool-stoff:Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

Utvidet frist for GRATIS frakt! Alle som bestiller senest søndag kveld vil motta boka med gratis frakt!

Supporterklubben 22.jun 13:46