Alexander-Arnold har trent alternativt i ferien med mål om å komme i kjempeform

Trent Alexander-Arnold har planer om å nå toppformen raskt neste sesong.

På tirsdag skal Trent Alexander-Arnold være tilbake på AXA Training Centre for pre-season. Vi har sett bildene på sosiale medier av 24-åringen på ferie i USA. Ifølge Paul Joyce i The Times har ikke høyrebacken (om vi fortsatt kan kalle ham det!) ligget på latsiden. 

24-åringen har hatt to uker i USA, der han har vært rundt innovasjonssenteret til utstyrsleverandøren sin Under Armour i Portland, Oregon. Målet har vært å komme tilbake til klubben i best mulig form før sesongoppkjøringen.

Han hadde kun én uke helt fri etter at han spilte gode landskamper for England, og har brukt resten av tiden på en intens treningsleir med fokus på hurtighet og utholdenhet, med fjellturer og lange sykkelturer, skriver Joyce.

La ned en ekstra innsats

Også i mars hadde Alexander-Arnold mulighet til å dra på en liten ferie, da han ble utelatt fra EM-kvalifiseringskampene med England. Også da valgte han å legge ned de ekstra timene på Liverpools treningsfelt da han ellers hadde fri, med mål om å slå hardt tilbake etter all kritikken han fikk forrige sesong.

Akkurat det klarte han, med storspill for både Liverpool og England mot slutten av forrige sesong.

Han vil være tilbake i så god form som mulig før starten på en ny viktig sesong med de røde. Det har også kaptein Jordan Henderson planer om, og også kapteinen har kun hatt én uke med helt fri.

Torsdag postet han disse bildene på sosiale medier:

33-åringen har jobbet med Matt Konopinski fra «Rehab 4 Performance» i Liverpool. Han har tidligere jobbet for klubben, og har sørget for at kapteinen har holdt den fysiske formen godt ved like i sommer.

Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

178 sider fullstappet med Liverpool-stoff:Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

Utvidet frist for GRATIS frakt! Alle som bestiller senest søndag kveld vil motta boka med gratis frakt!

Supporterklubben 22.jun 13:46
Bli med i vår Fantasy-konkurranse

Bli med i vår Fantasy-konkurranse

Også i år blir det LFCSCN-liga.

Supporterklubben 05.jul 19:52