De åtte førstelagsspillerne som vil stille til pre-season på lørdag

Denne helgen starter sesongoppkjøringen.

Lørdag stiller åtte førstelagsspillere til sesongoppkjøring på AXA Training Centre, der de skal gjennom sjekker og tester før alvoret starter for å komme i form til 2023/24-sesongen som starter 13. august.

En rekke akademispillere var tilbake allerede på mandag, og vil ha gode muligheter til å vise seg frem og være et par hakk lenger fremme fysisk enn seniorene de første ukene av oppkjøringen. Liverpool FC bekrefter at spillerne som ikke har vært på landslagsoppdrag i juni kommer til å ha sin første dag tilbake på treningsfeltet på lørdag.

De spillerne er Adrian, Stefan Bajcetic, Fabinho, Joe Gomez, Joel Matip, Darwin Nunez, Nathaniel Phillips og Thiago Alcantara.

Fabinho, Gomez og Darwin ble utelatt fra landslagstroppene. Adrian og Phillips er ikke landslagsaktuelle, Joel Matip har lagt opp på landslaget – mens Bajcetic og Thiago mistet slutten av sesongen på grunn av skader og operasjoner.

17 kommer senere

På tirsdag vil spillerne som var involvert i landskamper komme.

Det er Alisson Becker, Caoimhin Kelleher, Virgil van Dijk, Ibrahima Konaté, Kostas Tsimikas, Andy Robertson, Sepp van den Berg, Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson, Luis Diaz, Cody Gakpo, Diogo Jota, Mohamed Salah og nysigneringene Dominik Szoboszlai og Alexis Mac Allister.

Harvey Elliott og Curtis Jones spiller finale mot Spania i U21-EM på lørdag, og kommer ikke til å slutte seg til troppen på noen uker.

Liverpool skal spille fem kamper i sesongoppkjøringen dette året. Det er mot Karlsruher SC (onsdag 19. juli), Greuther Fürth (mandag 24. juli), Leicester City (søndag 30. juli), Bayern München (onsdag 2. august) og SV Darmstadt 98 (mandag 7. august).

Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

178 sider fullstappet med Liverpool-stoff:Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

Utvidet frist for GRATIS frakt! Alle som bestiller senest søndag kveld vil motta boka med gratis frakt!

Supporterklubben 22.jun 13:46
Bli med i vår Fantasy-konkurranse

Bli med i vår Fantasy-konkurranse

Også i år blir det LFCSCN-liga.

Supporterklubben 05.jul 19:52