- Dette har vært drømmen min siden jeg var en liten gutt

Unge Lewis Koumas fikk drømmen oppfylt da han ble inkludert i Liverpools tropp til treningsleiren i Tyskland. Nå håper han å imponere Klopp og co.

Da troppen til Liverpools treningsleir ble bekreftet lørdag, var Lewis Koumas en av flere unggutter som var inkludert i Klopps utvalgte spillere. 

Den 17 år gamle spissen scoret hele 16 mål for Liverpools U18 og U19-lag forrige sesong, og får nå muligheten til å trene med sine forbilder i sesongoppkjøringen. 

Det er en drøm som går i oppfyllelse for Koumas. 

Surrealistisk

– Jeg er henrykt over det. For å være helt ærlig så har det vært en drøm siden jeg var liten gutt å få trene med førstelaget, innleder 17-åringen i et intervju med Liverpools hjemmeside.  

– Det føles fortsatt ikke helt ekte. Å se spillere jeg ser opp til, for eksempel Luis Diaz - jeg husker at jeg så ham på Anfield forrige sesong og nå er jeg på treningsfeltet sammen med ham. Det er surrealistisk. 

I DUELL: Koumas i duell med Luis Diaz.

I DUELL: Koumas i duell med Luis Diaz.

Koumas visste ikke om at han skulle reise med førstelaget før kvelden før avreise. 

- Jeg ble kalt inn til U21-laget en uke før jeg egentlig skulle, og var fortsatt på ferie. Jeg trente et par ganger med førstelaget i uken, og kvelden før fikk jeg beskjed om at jeg var i troppen. 

- Da jeg fikk beskjeden var det ren glede, men når det nærmet seg kom nervene også. Det er ikke noen steder å gjemme seg. Dersom man mister ballen eller tar dårlige avgjørelser får man beskjed om det - men så langt går det fint. 

Ønsker å lære og imponere

Den unge spissen ser på dette som en god mulighet til å lære fra noen av de beste fotballspillerne i Europa. 

- Å få lære av noen av de beste spillerne i verden og å trene med Champions League-vinnere er en fantastisk mulighet. 

Koumas ønsker imidlertid ikke bare å lære, men håper også å imponere Klopp og hans trenerteam. 

- Jeg må vise manageren hva jeg kan gjøre, og hvis jeg får debuten må jeg prøve å score ett mål. Målet er å få debuten for førstelaget. Dette kan være muligheten jeg får, så jeg må ta den med begge hender. 

Dersom unggutten trenger råd mens han er på treningsleir kan han spørre sin far Jason Koumas - som spilte i Premier League og for det walisiske landslaget. 

- Faren min var en veldig god spiller og det er det mange som vet. Han lar meg gjøre min egen greie, men dersom jeg har et spørsmål kan jeg definitivt gå til ham, avslutter han i intervjuet. 

Onsdag kveld kan Koumas få muligheten til å imponere Klopp i Liverpools første treningskamp. Kampen har avspark 18.30, og sendes på LFCTV GO og VGTV. 

Norris og Stewart på scoringslisten i treningskamp

Norris og Stewart på scoringslisten i treningskamp

Liverpool U21 møtte Peterborough United tirsdag.

Elliott og Jones tilbake i trening torsdag

Klubben bekrefter:Elliott og Jones tilbake i trening torsdag

De to ungguttene får ikke tre uker ferie, som i utgangspunktet var planen.