To av tre Liverpool-spillere videre i VM for kvinnerFuka Nagano og Japan briljerte mot Spania - nå venter Norge i neste kamp

Kun USA var større favoritter enn Spania før mesterskapet, men med en Liverpool-spiller på midtbanen ble det enkel match for Japan.

Liverpools Fuka Nagano startet i sin tredje kamp på rad, da hennes Japan møtte Spania i deres siste kamp i gruppespillet av verdensmesterskapet. 

Før oppgjøret var det ventet at Japan ville få det vanskelig mot Spania - som er regnet som den nest største favoritten i VM bak USA - men slik ble det ikke. 

Med Nagano på midtbanen kontret japanerne spanjolene i senk, og ledet 3-0 til hvilen. Da Liverpool FC Women-spilleren gikk av banen etter at timen var spilt, sto det fortsatt 3-0 til japanerne. Det ble til slutt 4-0 til Japan mot Spania. 

Resultatet betyr at Fuka Nagano og Japan skal møte Norge i åttedelsfinalen. Den kampen spilles lørdag 5. august, klokken 10:00. 

En av to videre fra Gruppe B

I gruppe B var to Liverpool-spillere involvert i irske Niamh Fahey og australske Teagan Micah. 

Niamh Fahey og Irland var allerede bekreftet ute av VM for kvinner etter å ha tapt de to første kampene mot Canada og Australia, og spilte dermed bare for stoltheten da de møtte Nigeria mandag. 

Fahey startet og spilte 95 minutter i midtforsvaret, før hun ble byttet ut noen minutter før slutt. Hun hjalp laget til rent bur mot Nigeria, men det holdt ikke til seier ettersom ingen av lagkameratene fant veien til nettmaskene. 

OFRET ALT: Fahey kaster seg inn i en duell.

OFRET ALT: Fahey kaster seg inn i en duell.

Teagan Micah satt nok en gang på benken for Australia da de møtte Canada til en svært viktig kamp for deres avansement fra gruppespillet. 

Selv uten stjernespiller Sam Kerr kunne Micah se sine lagkamerater ta en kontrollert 4-0-seier mot canadierne, og vertsnasjonen er dermed videre til sluttspillet i VM som gruppevinner. 

Micah og Australia møter gruppetoeren i Gruppe D i åttedelsfinalen mandag 7. august. 

Legger inn nytt og forbedret bud på Lavia - nærmer seg Southamptons prislapp

Paul Joyce og Fabrizio Romano:Legger inn nytt og forbedret bud på Lavia - nærmer seg Southamptons prislapp

Liverpool skal ha sendt et nytt bud til Southampton etter at det første forsøket ble avslått.

Liverpool skal ha vunnet kampen om engelsk u-landslagsspiller

Liverpool skal ha vunnet kampen om engelsk u-landslagsspiller

Den sentrale midtbanespilleren er blant landets fremste i sitt alderskull.