Har tatt farvel med lagkameratene og filmet avskjedsvideo på Anfield - overgangen bekreftes om ikke lang tid

Nå er det ikke lang tid før det er bekreftet at Jordan Henderson forlater Liverpool.

Tirsdag kveld avslører Sky News at Henderson skal ha tatt farvel med sine lagkamerater i Liverpool, etter at det mandag ble kjent at han også har tatt farvel med de ansatte på AXA Training Centre. 

Bekreftelsen av overgangen skal nå være rett rundt hjørnet, og kommer sannsynligvis i løpet av de neste dagene. 

Tirsdag kveld har det blitt publisert en video på Twitter av det som tilsynelatende er Henderson som er ute på Anfield-matta for siste gang. 

Får over 10 millioner pund

Henderson skal ha spurt Klopp om hvor mye spilletid han kunne vente seg i den kommende sesongen dersom han ble værende i klubben, men fikk åpenbart ikke svaret han hadde håpet på. 

33-åringen trente med laget i første del av sesongoppkjøringen, men forlot treningsleiren før den første kampen mot Karlsruher onsdag 19. juli.  

Ifølge Sky Sports skal overgangssummen ligge på rundt 13 millioner pund, som er noe høyere enn den rapportere prislappen på 10 millioner pund. 

Nå er det bare bekreftelsen som gjenstår før Henderson er gjenforent med Steven Gerrard og kan kalle seg Al-Ettifaq-spiller. 

– Jeg tror han vil overgå Fabinho allerede i løpet av de neste tre-fire månedene - så god er han

Southampton-journalist til The Anfield Wrap:– Jeg tror han vil overgå Fabinho allerede i løpet av de neste tre-fire månedene - så god er han

Dersom Fabinho blir værende i Liverpool, tror ikke en av journalistene som følger Southampton tettest at han beholder plassen sin i laget lenge.

Innsikt 25.jul 18:00
Southampton har avslått Liverpools første bud - forhandlingene fortsetter

David Ornstein: Southampton har avslått Liverpools første bud - forhandlingene fortsetter

Nå er det bekreftet at Liverpool har gjort sitt første fremstøt i jakten på Romeo Lavia.