Andy Robertson om nysigneringene:– Jeg har ingen tvil om at de vil lykkes i klubben

Andy Robertson gleder seg til å se Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai i aksjon i den røde trøyen.

Det nærmer seg den første oppkjøringskampen i pre-season, og flere er spente på hvordan de røde vil se ut mot Karlsruher onsdag kveld.

To spillere det er knyttet spesielt mye spenning rundt er nysigneringene Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai, som ankom klubben for en uke siden.

Duoen forventes å få spilletid i den første kampen denne sommeren, og ifølge Andy Robertson har duoen tilpasset seg sin nye hverdag godt.

– Supporterne vil selvfølgelig se dem i aksjon på banen, og hvordan de gjør det i Premier League, men i løpet av de første dagene har de tilpasset seg uten problemer, sier skotten til liverpoolfc.com.

Liverpools venstreback har fått æren av å trene med nysigeringene i en uke, og føler at de to har blitt en del av gruppen på kort tid. Han gir æren til Jürgen Klopps spillergruppe.

– Det er en god gruppe å komme inn i som ny spiller. Vi ønsker alle velkommen med åpne armer og prøver å få dem til å føle seg så hjemme som mulig. Jeg tror vi har klart det, fortsetter han.

I en tett gruppe på treningsleir til Tyskland får man fort inntrykk av hvilke typer du har med å gjøre. Robertson har blitt imponert over hva duoen har vist på gressmatten så langt.

– Jeg tror ikke noen har spilt spørsmål ved kvaliteten deres gjennom hele karrieren. Det er derfor vi har betalt de summene for å få tak i dem.

Det store spørsmålet er hvor fort Mac Allister og Szoboszlai klarer å tilpasse seg Klopps spillestil. Det var noe venstrebacken slet med tidlig i sin Liverpool-karriere.

– De må lære seg hvordan vi ønsker å spille, og jeg er sikker på at supporterne er begeistret for å se dem. Vi er veldig spente på å se hvordan de gjør det i Premier League. Jeg har ingen tvil om at de vil lykkes i klubben, avslutter han.

Mac Allister, Szoboszlai og Robertson er tre av spillerne som sannsynligvis skal i aksjon onsdag kveld. Da møter de røde Karlsruher kl. 18.30. Kampen sendes direkte på LFC TV og VGTV+.

Elliott og Jones tilbake i trening torsdag

Klubben bekrefter:Elliott og Jones tilbake i trening torsdag

De to ungguttene får ikke tre uker ferie, som i utgangspunktet var planen.

Se bilder fra mandagens trening, da Klopp prøvde seg på banen!

Se bilder fra mandagens trening, da Klopp prøvde seg på banen!

Liverpools trener prøvde seg på banen da spillerne trente mandag.